Després de recórrer el país

‘Masterchef’ conclou els seus càstings presencials de la seva desena edició a TVE

Dels escollits sortirà una selecció final de 50 candidats que miraran d’aconseguir el seu davantal davant Pepe Rodríguez, Samantha Vallejo-Nágera i Jordi Cruz

‘Masterchef’ conclou els seus càstings presencials de la seva desena edició a TVE

RTVE

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

La desena edició de ‘Masterchef’ està un pas més a prop de tenir al seu planter de concursants. El ‘talent’ culinari de TVE ha conclòs aquest dijous les proves presencials del seu càsting després de passar aquests dies per Bilbao, València, Barcelona, Sevilla i Madrid.

Entre els plats que s’han presentat a la selecció, llamàntol amb crema de pistatxo i emulsió dels seus caps; rajada en escabetx amb carxofes confitades; crep de cua de toro amb compota de fruits vermells; agnolotti de remolatxa amb straciattella; Saam de taraki de filet ibèric; i tàrtar de remolatxa rostida amb emulsió de trufa.

Dels escollits sortirà una selecció final de 50 candidats que miraran d’aconseguir el seu davantal davant Pepe Rodríguez, Samantha Vallejo-Nágera i Jordi Cruz per formar part de la desena generació del programa produït per Shine Iberia (‘Lego Masters’).

Notícies relacionades

Els aspirants elegits per participar en aquesta nova edició de ‘Masterchef’ intentaran prendre el testimoni d’Arnau, guanyador de la novena edició. El barceloní es va imposar en el duel final a Meri gràcies a un menú en el qual va donar molt protagonisme als orígens dels productes format per una coca de recapte com a entrant (‘Sabor’), un mar i muntanya amb carpaccio de carrabiners i colomí a dues coccions com a principal (‘Bosc’) i aires de llima com a principal i una crema catalana en textures amb gelat de moscatell com a postres (‘Lluna’). «És un plat molt afinat i de bon cuiner», va valorar Jordi Cruz després de provar les postres principals.

Com a guanyador, Arnau ha aconseguit el trofeu del ‘talent’ culinari, la publicació del seu propi llibre de receptes i 100.000 euros en metàl·lic. A més, estudiarà un màster en Cuina, Tècnica i Producte al Basque Culinary Center, Facultat de Ciències Gastronòmica ubicada a Donostia-Sant Sebastià.

Temes:

Masterchef TVE