Directe

El dard de Wyoming a Urdangarin per les fotos: «La presó li ha funcionat i està reinserit»

El presentador també va voler analitzar la sonada polèmica per la suposada infidelitat

El dard de Wyoming a Urdangarin per les fotos: «La presó li ha funcionat i està reinserit»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Les imatges difoses aquesta setmana d’Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armonía han causat un gran enrenou en el panorama nacional. La polèmica ha arribat també a ‘El intermedio’, des d’on el Gran Wyoming va voler llançar aquest mateix dijous un sonat flasca a l’exjugador d’handbol amb el seu habitual to irònic per la trama en la qual s’està veient involucrada tota la família reial.

Notícies relacionades

El presentador va analitzar les primeres declaracions d’Urdangarin respecte a això en les quals va assegurar que tots els membres de la família «gestionaran les dificultats junts». Wyoming va aprofitar per llançar-li un primer dard: «Enhorabona, sembla que la presó ha funcionat i està plenament reinserit en la societat».

El còmic va voler anar més enllà i va aprofitar per deixar anar un sonat flasca a l’exesportista per les trames de corrupció en les quals s’ha vist implicat i que el van portar a la presó: «Ara es relaciona amb advocades i no amb corruptes. Bé, ni pel que sembla tampoc amb la infanta Cristina, segons diuen», va sentenciar amb to d’humor.

Temes:

Gran Wyoming