Exclusiva YOTELE

Rauw Alejandro, la bomba que prepara Netflix per a la segona temporada de ‘Sky Rojo’

El cantant s’incorpora al repartiment de la ficció espanyola produïda per Vancouver

Rauw Alejandro, la bomba que prepara Netflix per a la segona temporada de ‘Sky Rojo’
1
Es llegeix en minuts
Ricky García
Ricky García

Director de Yotele.

Especialista en Televisió

ver +

La temporada final de ‘Sky Rojo’ arribarà a Netflix al llarg del 2022 amb una destacada incorporació al seu repartiment. La sèrie espanyola treballa en el fitxatge de Rauw Alejandro, estrella de fama internacional i un dels artistes del moment, segons ha conegut en exclusiva YOTELE

El cantant s’incorporarà a la tercera i última temporada de la ficció per donar vida a un nou personatge. Segons la informació a què ha tingut accés aquest portal, el cantant ha arribat a un acord amb la productora Vancouver i la plataforma de pagament, que previsiblement es firmarà en els pròxims dies. 

La nova temporada de ‘Sky Rojo’ tancarà la història de Coral, Wendy i Gina, les protagonistes interpretades per Verónica Sánchez, Lali Espósito i Yany Prado, respectivament. 

Netflix va revelar fa uns mesos l’argument sobre el qual giraran els vuit últims capítols de la ficció, que transcorreran sis mesos després de l’última batalla. Després que la seva nova vida esclati a trossos, les noies lluitaran per la seva llibertat i plantaran cara al passat per acabar amb Romeo (Asier Etxeandia) d’una vegada per sempre. 

Notícies relacionades

Amb aquest nou projecte, Rauw Alejandro farà el salt al món de la interpretació. El cantant ja va explorar aquesta faceta amb un ‘cameo’ a la segona temporada de ‘La reina del flow’, també de Netflix. 

La seva carrera al món de la música va començar el 2014, però no va ser fins al 2020 quan va publicar el seu primer àlbum d’estudi: ‘Afrodisíaco’. Un any després va llançar el tema ‘Todo de ti’, que ràpidament es va convertir en un ‘hit’ que va arrasar en les llistes de vendes. El 2021 va arribar el torn de ‘Viceversa’, el seu segon àlbum.

Temes:

Netflix