Després de les seves bones crítiques a França

Cosmo estrena ‘Saving Lisa’, l’adaptació francesa de ‘Madre’ amb Victoria abril

El canal temàtic estrenarà el 27 de gener aquesta minisèrie que arriba després de l’èxit internacional de ‘Mother’

Cosmo estrena ‘Saving Lisa’, l’adaptació francesa de ‘Madre’ amb Victoria abril

COSMO

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

El fenomen ‘Madre’ també arriba aquest mes de gener a Cosmo amb la seva adaptació francesa de la sèrie. El canal temàtic estrenarà el 27 de gener, a les 22.00 hores, ‘Saving Lisa’, el drama sobre la maternitat, les relacions familiars, l’abandonament, el maltractament infantil i l’amor protagonitzat per Victoria abril (‘Masterchef Celebrity 6’).

Rose Keller (Caroline Anglade) comença a treballar com a professora substituta en una escola de primària. Durant les seves primeres setmanes al centre coneix la Lisa (Capucine Sainson-Fabresse), una nena de 8 anys intel·ligent, carinyosa i sensible amb qui connecta de manera immediata. Però el seu estrany comportament aviat posa la mestra en alerta.

La Lisa s’adorm durant les classes, té sospitosos blaus per tot el cos, falta alguns dies i es mostra espantadissa. La professora acudeix als serveis socials per denunciar la situació, però ningú sembla creure-la. Quan la Rose confirma que la petita és maltractada per la seva família pren una decisió radical: segresta la nena simulant la seva desaparició per a juntes iniciar una nova vida com a mare i filla.

Amb un padrastre que la maltracta i una mare que literalment la tira a les escombraries, la Lisa sent que la Rose és la mare que mai va tenir. I com aviat descobriran els espectadors, la professora es veu reflectida en aquesta nena. Mentre la policia investiga la desaparició de la Lisa, la Rose ha de buscar refugi amb la seva mare i les seves germanes adoptives, que no veu des de fa 10 anys. I de manera inesperada, haurà d’enfrontar-se amb les ferides del passat que han marcat la seva vida.

Notícies relacionades

Estrenada el mes de novembre passat a la cadena francesa M6 amb el títol ‘Sauver Lisa’, aquest drama està inspirat en ‘Mother’ (2010), una ficció japonesa que ja acumula mitja dotzena d’adaptacions per tot el món.

La més cèlebre és la versió turca, titulada originalment ‘Anne’ (2017) i retransmesa al nostre país com ‘Madre’. També s’han produït adaptacions locals de ‘Mother’ a Corea del SudTailàndia, la Xina i actualment s’està desenvolupant l’adaptació espanyola sota el títol ‘Heridas’ amb Adriana Ugarte com a protagonista.