Des de ‘El intermedio’

Wyoming transmet un missatge als polítics: «Que rebaixin la tensió i obrin debats de més nivell»

El presentador de La Sexta va compartir els propòsits per al 2022 que s’han de complir «com a societat»

Wyoming transmet un missatge als polítics: «Que rebaixin la tensió i obrin debats de més nivell»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Després d’uns dies de descans per les vacances de Nadal, ‘El Intermedio’ s’ha posat en marxa de nou amb El Gran Wyoming al capdavant. El presentador va aprofitar aquest dilluns el primer programa del 2022 per exposar els propòsits d’any nou «que hauríem de complir com a societat».

El primordial és el desig «de poder controlar definitivament la pandèmia», segons va començar dient: «D’acord que cada vegada va agafant més forma de constipat, però entrarem el tercer any i continuo llegint coses que espanten molt. Com les alarmants xifres de contagis i d’ingressos després de les vacances»

Wyoming també va fer referència a l’aparició de variants com a ‘flurona’, la barreja entre grip i coronavirus. «Només se m’acut una cosa pitjor per a la salut pública. La ‘Djokodilla’, una barreja entre Djokovic i Paz Padilla», va afirmar fent broma el presentador. 

Però el seu gran propòsit per al 2022 és «que es rebaixi la tensió política». No obstant, creu que serà «molt difícil» que passi: «En menys de deu dies ja tenim muntada la polèmica de l’any a compte del tema de les macrogranges, amb partits aprofitant per ficar soroll i treure’n rèdit electoral». 

Notícies relacionades

«Veient com de torta ha sigut nostra política, potser un propòsit més adequat seria el de canviar els lleons del Congrés per l’os de la cavalcada de Cadis», va dir entre les rialles del públic en plató. 

No obstant, va insistir en el seu desig que es rebaixi el to «perquè s’obrin debats polítics de més nivell» i així poder complir «propòsits tan importants com disminuir el pes de la factura de la llum a les llars espanyoles, reconstruir La Palma, acabar amb la precarietat laboral i tots els altres temes que vam deixar pendents el 2021».

Temes:

El Intermedio