Torna amb un regal

Belén Esteban torna a ‘La resistencia’ per entregar a Broncano joguines sexuals

La col·laboradora de ‘Sálvame’ va tornar al programa després d’oblidar portar alguna cosa al presentador en la seva anterior visita

Belén Esteban torna a ‘La resistencia’ per entregar a Broncano joguines sexuals
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

‘La resistencia’ va tornar ahir a la nit després de l’aturada de Nadal i ho va fer amb una sorpresa per al públic. El convidat anunciat era Javier Gutiérrez, no obstant, abans que arribés l’actor, va passar pel plató Belén Esteban. La col·laboradora de ‘Sálvame’, que va visitar per primera vegada el programa fa poc més d’un mes, va tornar amb una missió.

Al mig de la secció de Candela Peña, la col·laboradora va tornar a fer la seva aparició a l’espai de Movistar amb gran entusiasme per part del públic allà present. Tot just arribar es va fondre en una abraçada amb l’actriu, de la qual es va declarar fan. De fet, li va demanar a un amic seu que estava a les butaques que li fes una foto.

La tertuliana es va treure un fuet i li va dir a David Broncano: «Preguntant-me quantes vegades cardava... ¿Ara què?», va fer broma. Belén va tornar perquè va oblidar fer entrega d’un regal a l’actor en la seva anterior visita, i en aquesta ocasió no només va venir amb productes de la seva marca Sabores de La Esteban; també va portar un munt de joguines sexuals.

Notícies relacionades

Entre els artefactes hi havia una vagina de plàstic: «Quan estiguis solet a casa això et vindrà... Tu fiques aquí el penis», li va explicar, mentre el públic esclatava a riure.

Després, Broncano va acomiadar la tertuliana, però abans que se n’anés va voler donar pas «a l’actor» que venia a l’entrevista. «Que entri l’actor, que ho vegi», va expressar la de Paracuellos abans que entrés Javier Gutiérrez. Tot seguit, Belén va tornar a demanar al seu amic que li «fes la foto», ara amb l’intèrpret d’‘Estoy vivo’: «Me n’alegro de veure’t», li va dir. «És el millor programa de tots els que he estat. Estic flipant», va esclatar a riure Candela Peña.