Aquests van ser els premiats

Llista de guanyadors en televisió dels Globus d’Or més desapercebuts de la història

L’anomenada «avantsala dels Oscars» va entregar els premis sense famosos i sense ser retransmesa a causa de la crisi d’imatge

Llista de guanyadors en televisió dels Globus d’Or més desapercebuts de la història
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Ahir a la nit es van celebrar els Globus d’Or més inusuals de la història. Els premis de l’Associació de la Premsa Estrangera de Hollywood han passat a un segondíssim pla al fer-se sense famosos passant per l’alfombra vermella, sense premiats presents i sense ser retransmesa per cap cadena. El motiu no és cap més que la gran crisi d’imatge que travessen després de les acusacions de suborns i de falta de diversitat entre els premiats.

Notícies relacionades

No obstant, la gala es va portar a terme, tot i que fos de forma privada, i aquests van ser els guanyadors en les categories televisives: la sèrie ‘Succession’ d’HBO va ser la gran triomfadora, al aconseguir el premi a millor sèrie dramàtica, i també a millor actor de drama per a Jeremy Strong i millor actriu de repartiment per a Sarah Snook.

Després de les acusacions de racisme, destaquen també els premis a l’actriu trans MJ Rodriguez per Pose i a The Uniderground Railroad d’Amazon Prime Video –centrada en la història d’una esclava negra–, que es va imposar a la favorita ‘Mare of Easttown.

Temes:

Globus d'or