Només es veuran a Twitch

Ibai Llanos revela que ha rebutjat l’oferta d’una televisió per emetre en obert les seves Campanades

L’streamer va prendre la decisió al considerar que la retransmissió era «una mica especial»

  • Ibai Llanos farà les Campanades amb Ramón García al seu canal de Twitch

Ibai Llanos revela que ha rebutjat l’oferta d’una televisió per emetre en obert les seves Campanades
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Les campanades d’Ibai Llanos podrien haver arribat aquest any a la televisió. L’streamer ha revelat a Twitch que va rebre una oferta d’una cadena «molt potent» per retransmetre aquest especial en directe, una cosa que finalment va acabar rebutjant: «Òbviament, respectaven (l’emissió) el canal, si no hi havia manera de parlar.»

«S’anaven a emetre les meves campanades a la televisió i a Twitch simultàniament però, com era una cosa tan especial, no ho farem. Només les farem al canal de Twitch. Per tant, qualsevol visita o view que ens feu aquest dia, us ho agrairem molt», va explicar l’streamer en una de les seves últimes retransmissions.

Després de la retransmissió durant els últims minuts de l’any anterior, aquest any, l’streamer s’ha proposat batre el seu rècord, repetint l’experiència de les campanades al costat de Ramón García, un mític rostre televisiu amb una àmplia trajectòria en aquesta mena d’especial de Cap d’Any.

En aquesta ocasió, el gran videowall de l’any passat serà substituït aquesta vegada pel mateix rellotge de la Puerta del Sol, ja que tots dos estaran en uns dels mítics balcons que es poden veure a la retransmissió tradicional de qualsevol canal de televisió.

Notícies relacionades

Amb un acompanyant de tal calibre i una posada en escena a l’epicentre de l’acció, Ibai pretén atraure l’atenció d’un nombre major d’usuaris aquest any. Cal recalcar que des de fa uns mesos, Llanos està tirant endavant una sèrie de formats que van més enllà de la típica retransmissió des de l’habitació de casa seva. De fet, l’streamer està associat amb el futbolista Gerard Piqué, amb qui va celebrar el primer mundial de globus que va ser tot un èxit a nivell digital.

Tot i que la televisió continua sent el mitjà elegit en la majoria de les cases per acomiadar l’any, el cert és que Ibai va aconseguir una mitjana de 243.256 espectadors durant el seu especial de l’any passat, segons l’anàlisi de TVTop Espanya. La dada va ascendir en el moment de les Campanades, quan Ibai va comptar 552.345 seguidors, superant així la dada de cadenes generalistes com Cuatro (269.000).

Temes:

Ibai Llanos