Exclusiva YOTELE

Anne Igartiburu fitxa per Telemadrid per presentar un nou programa d’entrevistes

La presentadora de ‘Corazón’ ja prepara el seu salt a la cadena autonòmica madrilenya amb la productora de ‘Mi casa es la tuya’

Anne Igartiburu fitxa per Telemadrid per presentar un nou programa d’entrevistes
1
Es llegeix en minuts
Ricky García
Ricky García

Director de Yotele.

Especialista en Televisió

ver +

Telemadrid continua sumant rostres al seu planter de presentadors. Després de l’arribada de Jaime Cantizano, Bertín Osborne o Toñi Moreno, la cadena autonòmica ha tancat el fitxatge d’Anne Igartiburu, segons ha conegut en exclusiva YOTELE.

La comunicadora basca s’encarregarà de conduir un nou espai d’entrevistes a personatges rellevants de la vida social i cultural que s’emetrà en horari de màxima audiència i estarà produït per Proamagna, responsable d’èxits televisius com ‘Mi casa es la tuya’ (Telecinco). 

La nova aposta de la televisió madrilenya portarà per títol ‘10 momentos’ i ja ha començat la seva preproducció, amb l’objectiu de començar a emetre’s en les primeres setmanes del 2022.

Notícies relacionades

Segons la informació a què ha tingut accés en exclusiva aquest portal, Anne Igartiburu compaginarà el seu nou programa a Telemadrid amb el seu treball habitual a TVE, on presenta el programa ‘Corazón’, des de fa més de dues dècades. 

Precisament fa tot just un mes, la cadena pública va recuperar l’espai de crònica social per a la seva emissió de dilluns a divendres, en el seu habitual horari com a teloner de la primera edició del Telediario, en substitució de la segona part de ‘Mejor contigo’.