¿Parella a la vista?

Alba Carrillo parla a ‘Ya es mediodía’ sobre la seva suposada relació amb Canales Rivera

La col·laboradora de Telecinco i el torero podrien haver iniciat un romanç, segons una revista

Alba Carrillo parla a ‘Ya es mediodía’ sobre la seva suposada relació amb Canales Rivera
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Setmana de relacions sorpresa entre algunes de les celebritats més conegudes del nostre país. Si ahir saltava la notícia d’un possible romanç entre Bárbara Rei i Bigote Arrocet, la revista Semana porta aquest dimecres a la seva portada unes fotografies d’Alba Carrillo i Canales Rivera acompanyades per un contundent titular: «Parella sorpresa». «Es van menjar a petons pels carrers de Madrid i van passar la nit junts», afirma la publicació. 

La protagonista d’aquesta història ha acudit aquesta tarda a ‘Ya es mediodía’, espai en què col·labora habitualment, per donar la cara i aclarir el tipus de relació que manté amb el torero. «Ell és molt col·lega de la meva mare, s’han fet íntims a ‘Secret Story’. Els amics de la meva mare són els meus amics», va començar dient Alba: «Jo aquí no veig que m’estigui fent un petó. No feu cas de rumors». 

Notícies relacionades

La model va insistir que tots dos són solters i va assegurar que, de moment, l’amor no ha trucat a la seva porta: «La meva mare l’estima molt i m’ha parlat fenomenal d’ell. És un oncle meravellós i divertit, allà hi havia més gent que no surt, fins i tot hi era la meva mare». «¿Creus que amb ella davant faré alguna cosa?», va preguntar davant Sonsoles Ónega i la resta dels seus companys abans de sentenciar: «No som parella»

Aquestes declaracions no han convençut massa els col·laboradors del programa, que han continuat prement perquè reconegués si se sent atreta cap a Canales Rivera. «Està boníssim, això ja ho sabíeu d’abans», va confessar la tertuliana abans que Sonsoles li llancés una pregunta determinant: «¿Sou amics i déu dirà?». «Doncs sí», va admetre Alba, confirmant que es tanca a iniciar una relació amb el torero. 

Temes:

Alba Carrillo