Entrevista YOTELE

Inés Manzano, guanyadora de ‘La voz’: «M’encantaria fer una col·laboració amb Pablo Alborán»

Parlem amb la guanyadora de la tercera edició del ‘talent’ musical en Antena 3 junt amb el cantant malagueny

  • ‘La voz’ va coronar Inés Manzano com a guanyadora junt amb Pablo Alborán

Inés Manzano, guanyadora de ‘La voz’: «M’encantaria fer una col·laboració amb Pablo Alborán»

ATRESMEDIA TELEVISIÓN

3
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Inés Manzano es va convertir dissabte passat en la guanyadora de la tercera edició de ‘La voz’ a Antena 3. La cantant madrilenya va aconseguir el títol de millor veu d’Espanya després de conquerir el públic present al plató del ‘talent’ musical amb la seva versió d’‘Easy on me’, l’últim èxit d’Adele. Després de la gran final, YOTELE parla amb Inés Manzano, ja convertida en la guanyadora de ‘La voz’ junt amb Pablo Alborán.

¿Com et sents després que t’hagis proclamat guanyadora de la tercera edició de ‘La voz’ d’Antena 3?

Jo crec que encara segueixo en xoc i ho estic assimilant, perquè això va passar fa només uns dies, però estic molt contenta i, sobretot, emocionada.

¿Has rebut moltes felicitacions al llarg d’aquests dies?

Ha sigut una mica bogeria col·lectiva, perquè la meva família no s’ho esperava gens ni mica. Confien molt en mi, però era molt complicat. De sobte, tota la gent del meu voltant m’estava trucant i enfilant-se per les parets de la felicitat. Ha sigut molt bonic.

Tot i que s’emetés dissabte, la final es va gravar en fals directe divendres. Sí que és cert que els participants de les edicions Kids i Senior no diuen res durant mesos, però, durant aquell dia, ¿et va costar guardar el secret que eres la guanyadora?

Sí i no, però em va costar més en fases anteriors. Vaig tenir molt poc temps. Literalment va ser llevar-me l’endemà i després a la nit ja era la gala. Sí que és veritat que van intentar fer-me confessar que havia passat, però jo, com una tomba.

¿T’imaginaves guanyant ‘La voz’ durant la teva participació?

No, de cap manera. No estava dins dels meus plans. No és que no ho volgués, una cosa que seria estúpida, però mai havia pensat que seria una possibilitat.

¿Per què?

Per falta experiència i de taules.

Després d’haver guanyat aquesta edició, fent la vista enrere, ¿quin balanç fas de la teva trajectòria per ‘La voz’?

Veient tot el meu camí i posant-lo en context, m’agradaria haver canviat coses i fer-ne millor d’altres, però em quedo amb el fet que ha sigut una experiència molt bonica, emocionant i intensa.

¿Què et va dir Pablo Alborán després de guanyar?

A part de dir moltes coses meravelloses, em quedo amb un consell seu. Em va dir que he d’obeir el meu cor en aquest tipus de situacions. Intentaré aplicar-ho sempre que pugui.

¿T’agradaria fer-hi una col·laboració musical en un futur?

M’encantaria perquè és una persona que conec i a qui tinc molt apreci i carinyo. Em semblava la canya. A més, m’encanta la seva música. Sempre l’he admirat com a compositor i cantant. No sé si lligarien gaire els nostres estils, però segur que es podria fer una cosa molt guai.

A més de ‘La voz’, també et vas presentar a l’última edició de ‘Factor X’, a Telecinco. En les audicions a La Caja Mágica, Laura Pausini et va dir que eres la seva versió espanyola als 16 anys. ¿Com recordes aquell moment?

Jo crec que d’alguna manera va veure alguna cosa en mi. Era molt petita. Tampoc és que ara sigui tan gran, però fa 4 anys en tenia 16 i no estava gaire preparada per al que va ser aquesta experiència i ella es va veure reflectida en mi. Jo li guardo moltíssim carinyo a la Laura per aquestes paraules. Ella em va dir que em faltaven uns anys encara perquè madurés la meva veu. Al cap i a la fi, tenia raó i ho he confirmat.

¿Has notat aquesta millora artísticament parlant?

Sí. A veure, és una millora «poc notòria», perquè no he pogut anar a classes de cant i no tinc ni idea de tècnica, però sí que, amb el pas dels anys, t’adones que no estàs fent bé algunes coses. Són petites cosetes, però sí que és veritat que la veu m’ha canviat, canto d’una altra manera, tinc un estil diferent que tenia quan em vaig presentar a ‘Factor X’... Petites diferències que han fet que el resultat sigui completament diferent.

¿T’ha felicitat Laura Pausini? Saps que també ha sigut ‘coach’ de ‘La voz’ també...

Sí, i moltes persones m’han dit que és meravellós treballar amb ella, però no hi he pogut parlar.

Notícies relacionades

Després d’aquesta victòria, ¿què t’ofereix el futur? ¿Què queda per venir?

Ara toca treballar molt i que el que vingui sigui bo.

Temes:

Antena 3 La Voz