Convidat de ‘Planeta Calleja’

Kiko Rivera: «Si la meva mare hagués estat més atenta, potser no hauria tingut centenars de recaigudes»

El fill d’Isabel Pantoja va parlar de la seva relació amb el món de les drogues durant el seu viatge al Nepal amb Jesús Calleja

Kiko Rivera: «Si la meva mare hagués estat més atenta, potser no hauria tingut centenars de recaigudes»
2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Telecinco va estrenar aquest diumenge, 5 de desembre, la nova temporada de ‘Planeta Calleja’ amb Kiko Rivera com a convidat. A més de descobrir el Nepal de la mà de Jesús Calleja, el fill d’Isabel Pantoja va xerrar amb el presentador sobre el seu passat i la seva relació amb el món de les drogues. «Entre els 18 i 19 anys vaig començar a coquetejar-hi», va revelar el ‘dj’, que ha tingut èpoques en què ha arribat a consumir «cinc grams de cocaïna» diàriament

La tonadillera es va assabentar d’aquesta situació fa uns quatre anys, quan Irene Rosales i els amics més pròxims de Kiko no podien continuar afrontant aquesta situació: «Era un patiment per a ells. La meva dona va decidir trucar a la meva mare i explicar-l’hi». «Tot això va passar després d’un ‘cec’ enorme. Quan jo vaig parlar amb la meva mare, estava en plena ressaca després d’haver-me posat fins a les celles», va recordar. 

En aquesta primera trucada li va costar parlar perquè tenia «un sentiment molt lleig de culpa i malestar». «Ens vam parlar com vam poder, més que res hi havia plor», va explicar l’exconcursant de ‘GH Dúo’, que també va parlar del motiu pel qual no va voler ingressar en un centre de desintoxicació: «Hauria sigut el correcte, però tenia por que la gent s’assabentés de com era realment». 

Notícies relacionades

Després d’aquell moment, Kiko va passar una setmana amb la seva mare en una de les seves cases: «Després no em va tornar a preguntar mai més com em trobava, com em sentia o si ho havia tornat a fer». «Ella no volia veure la malaltia que tenia el seu fill. No s’ho creia, deia que el seu fill no era així. Jo li deia que sí, i que possiblement gran part que sigui així la té ella, perquè no ha estat amb mi tot el temps que hauria d’haver estat», va assegurar. 

El convidat de Calleja va voler matisar que no li estava «donant la culpa», tot i que tot seguit va apuntar que sí que en tenia «part de culpa». «També és la tasca d’un pare saber per on va el seu fill, sobretot si tens món i coneixes una mica la situació. Potser, si hagués estat més atenta, jo no hauria tingut centenars de recaigudes», va confessar Kiko a l’espai de Mediaset. 

Temes:

Kiko Rivera