Guerra a ‘Sálvame’

Laura Fa, enfrontada a Lydia Lozano pel seu mercat ambulant solidari: «Em semblava ‘cutre’»

Alguns col·laboradors de ‘Sálvame’ asseguren que Lydia no es va posar en contacte amb ells perquè donessin roba

Laura Fa, enfrontada a Lydia Lozano pel seu mercat ambulant solidari: «Em semblava ‘cutre’»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

El mercat ambulant que va organitzar Lydia Lozano el cap de setmana passat per ajudar els afectats pel volcà de La Palma no ha estat exempt de polèmica. La col·laboradora va vendre roba donada pels seus companys de Telecinco i va aconseguir recaptar prop d’11.000 euros, però hi va haver moltes persones que no van contribuir a aquest projecte solidari. 

Això és el que ha desencadenat una autèntica guerra al plató de ‘Sálvame’, sent Laura Fa una de les principals protagonistes de tota aquesta història. La tertuliana explicava aquest dilluns el motiu pel qual va decidir mantenir-se al marge del mercat ambulant solidari: «Tot era molt estrany. Li vaig dir que quedaria fatal i que no volia sortir-ne empastifada»

«De veritat que em va semblar ‘cutre’», va mantenir Laura després que Jorge Javier critiqués la seva actitud: «Em sembla la mostra més gran d’egoisme. És a dir, no vols donar res perquè potser quedes malament». «Vas dir que no volies donar perquè hi anarien les càmeres de ‘Sálvame’, per si no venies res», va assegurar Lydia Lozano. 

La polèmica entorn de la seva iniciativa ha provocat que la col·laboradora esclati a plorar en diverses ocasions, ja que s’ha vist entelada per les disputes amb alguns dels seus companys. Jorge Javier Vázquez, Kiko Matamoros i Rafa Mora asseguren que Lydia no els va avisar perquè col·laboressin

Notícies relacionades

«Estic flipant, Lydia. A mi no em vas demanar roba», va assegurar el presentador durant la tarda d’ahir. «A mi tampoc», va afegir Matamoros, mentre que Mora afirmava que no eren «els únics». La periodista va explicar que va ser Cristina, la persona que la va ajudar, qui es va posar en contacte amb alguns dels famosos. «Ho vaig anar dient a poc a poc. Anava sorgint, no em vaig fer una llista», ha remarcat aquesta tarda. 

Belén Esteban, Jesús Vázquez, Marta López, Alonso Caparrós, la família Campos, Paz Padilla, Sofía Suescun, Alexia Rivas, Kike Calleja, Kiko Jiménez, Marisa Martín Blázquez o Emma García van ser alguns dels rostres de Mediaset que van voler col·laborar al mercat ambulant de Lydia

Temes:

Sálvame