A ‘Sálvame’

Jorge Javier, després de les crítiques per la seva bronca a Paloma García Pelayo: «Fa tres dies que soc tendència»

El presentador va compartir una reflexió sobre el seu desacord amb la col·laboradora

Jorge Javier, després de les crítiques per la seva bronca a Paloma García Pelayo: «Fa tres dies que soc tendència»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

El conflicte entre Pepe Navarro i Ivonne Reyes s’ha convertit en el tema principal de les tertúlies de Telecinco. El presentador va concedir dissabte passat una entrevista al ‘Deluxe’, en què a més de parlar sobre la paternitat del fill de la seva exparella, va mantenir una tensa topada amb Paloma García Pelayo

La periodista li va preguntar per la seva relació amb les dones, fent al·lusió a «algun problema seriós» que hagi acabat «als tribunals». Aquesta qüestió no va agradar gens Jorge Javier Vázquez, que va esbroncar la col·laboradora en ple directe i va dividir les xarxes en dos bàndols: els que defensaven que la qüestió plantejada per Paloma era oportuna i els que opinaven al contrari. 

A més, Jorge Javier va rebre una allau de crítiques davant les quals no s’ha mantingut aliè. Ahir a la tarda, el presentador de ‘Sálvame’ no va parlar de forma directa sobre el seu desacord amb la col·laboradora, però sí que va fer una reflexió sobre l’episodi protagonitzat per tots dos

Notícies relacionades

«Dissabte al matí vaig escriure un post en què deia que abans m’entraven molts ‘atacs’ a la televisió, unes empipades grandíssimes, però que des que faig ‘Desmontando a Séneca’ això ja no em passa», va començar dient per, seguidament, reconèixer que ha hagut d’esborrar les seves paraules: «La gent es pensaria que estic boig».

D’altra banda, lluny de rectificar, es va prendre amb humor l’allau de crítiques que ha rebut durant els últims dies per la seva actitud amb Paloma García Pelayo: «No sabia que tenia tanta importància en el món de la moda. M’ho han explicat, però fa tres dies que soc tendència a Twitter». «¿Què et sembla? Això és complicat. ¡Tres dies!», li va dir al director de ‘Sálvame’ rient.