A ‘Ana Rosa’

Paloma García Pelayo, després de la bronca de Jorge Javier: «No vull fer sang, vull defensar el que és just»

La periodista va tenir una topada amb el presentador per una de les seves preguntes a Pepe Navarro

Paloma García Pelayo, després de la bronca de Jorge Javier: «No vull fer sang, vull defensar el que és just»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Paloma García Pelayo va viure aquest dissabte una de les seves nits més complicades al ‘Deluxe’. Durant l’entrevista a Pepe Navarro, la periodista va rebre una dura reprimenda per part de Jorge Javier Vázquez, davant de tots els espectadors, per fer una pregunta sobre la seva relació amb les dones. «¿Alguna vegada has tingut algun problema seriós amb alguna d’elles que acabi als tribunals?», va plantejar. 

Aquesta qüestió va donar lloc al moment més tens de la nit, amb Navarro responent de forma taxativa: «¿Et refereixes a la tal Vanesa que diu que li vaig pegar? Digues-ho clar i no donis voltes. És completament mentida». Segons després, el presentador va intervenir per donar un sever toc d’atenció a la seva col·laboradora: «Sincerament, crec que el que estàs fent ens deixa en molt mal lloc a tots»

Dos dies després, Paloma García Pelayo s’ha assegut a ‘El programa de Ana Rosa’ per analitzar l’entrevista al costat de la resta dels seus companys. Però a més, ha aprofitat per explicar el motiu pel qual va decidir actuar d’aquesta manera. Tot i que el magazín matinal no ha fet referència a la bronca de Jorge Javier, sí que ha mostrat l’encreuament de paraules entre la periodista i Navarro. 

Notícies relacionades

«Jo crec que l’impropi és venir a un mitjà de comunicació, asseure’s i dir que no va ser condemnat, que només va ser una multa de 500 euros», ha remarcat Paloma abans de llegir una sentència, dictada el 24 d’octubre del 2002, que parla de «falta de lesions i falta d’injúries per 4.434 euros». «Cal aclarir que el 2015 van deixar de ser faltes i van passar a ser lesions lleus», ha recordat. 

La comunicadora ha assegurat que la seva intenció no és «fer sang», sinó «defensar el que és just». «Si alguna cosa és impròpia és que es menteixi sobre una cosa tan seriosa, davant la qual molts i moltes estem en contra», ha afegit abans de defensar la seva actuació al ‘Deluxe’: «Em va semblar una pregunta apropiada perquè era l’única persona que podia contestar-la».