A ‘La Roca’

José Sacristán, sobre les propostes que rep per ficar-se en política: «Abans monja que polític»

L’actor va assegurar en el programa de Nuria Roca que no té intenció de fitxar per cap partit polític

José Sacristán, sobre les propostes que rep per ficar-se en política: «Abans monja que polític»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

José Sacristán va xerrar aquest diumenge amb Nuria Roca a La Sexta. Com molts dels convidats que intervenen a ‘La Roca’, l’actor no va tenir cap problema a respondre a preguntes relacionades amb el món de la política durant l’entrevista, en la qual va recordar que algun partit s’ha posat en contacte amb ell perquè passés a formar part de les seves files. 

«Sempre t’has posicionat i has dit en veu alta el que pensaves. No sé si t’ha cridat en algun moment la política o si t’han trucat des de la política», li va preguntar Roca a Sacristán, que va respondre de manera contundent: «En algunes ocasions, però abans monja que polític»

L’intèrpret va explicar que no ha fet el salt al món de la política perquè «implica uns comportaments que no comparteixo». «Per deformació professional, hi ha una manera d’actuació que em sembla vergonyosa i abominable. És una manera d’actuació dirigida al pitjor del seu públic, al més innoble de l’auditori», va afegir. 

Notícies relacionades

Sacristán va assegurar que, des del seu punt de vista, d’allà venen «els comportaments d’alguns polítics». «Em sembla que són el que pensen que volen els seus seguidors», va reflexionar el convidat, una cosa que «no parla gaire bé de nosaltres com a societat». «Crec que hauríem de ser més rigorosos i crítics amb la gent que ens maneja o dirigeix. Veuríem la possibilitat de neutralitzar certs comportaments insolents», va remarcar. 

D’altra banda, va mostrar el seu desig d’aconseguir «uns mecanismes de depuració de certs comportaments». «Caldria treure del panorama polític una sèrie de gent que està demostrant una vegada i una altra que l’únic que sap és provocar, insultar i remoure el pitjor de nosaltres mateixos», va finalitzar.