Recta final

‘La Voz’ ja té els vuit semifinalistes que es disputaran el títol de millor veu d’Espanya

La primera gala en directe va eliminar la meitat dels concursants

‘La Voz’ ja té els vuit semifinalistes que es disputaran el títol de millor veu d’Espanya

Antena 3

1
Es llegeix en minuts
Alejandro Bermúdez

‘La Voz’ va començar ahir a la nit la seva última fase de ‘Directes’, eliminant la meitat dels concursants i deixant únicament dos components per equip. En total, vuit aspirants a la victòria van passar a la semifinal per poder convertir-se en la millor veu del nostre país.

Irene Nández i Daniel Gómez, de l’equip de Luis Fonsi, van posar punt final a la seva experiència i van desitjar el millor als seus companys Diana Larios i Carlos Ángel Valdés, que continuen de la mà del seu ‘coach’ fins a la semifinal. També va passar un mal trago Pablo Alborán a l’haver d’eliminar Toyemi, Carlos Galo i Tyler Middlemiss per quedar-se amb Marina Jiménez i Inés Manzano.

Notícies relacionades

Per la seva part, Malú va decidir quedar-se amb les veus de Besay Pérez i Ezequiel Montoya mentre va deixar escapar Fran Valenzuela i Jesús Peguero. Finalment, Alejandro Sanz va preferir el talent vocal de Karina Pasian i Julio Benavente per sobre de Beli i Alice Reay.

Amb tan sols 8 aspirants a guanyar el concurs, ‘La Voz’ afrontarà la setmana vinent la seva semifinal, on la meitat dels concursants abandonaran el programa, quedant només un membre de cada equip. Els quatre que es mantinguin en el programa es disputaran a la gran final el títol de millor veu d’Espanya.

Temes:

La Voz