A ‘Zapeando’

Cristina Pedroche, sobre el seu ‘look’ a les Campanades 2021: «No només soc un vestit»

La col·laboradora afirma tenir-ho tot «encaminat» per a la nit del 31 de desembre

Cristina Pedroche, sobre el seu ‘look’ a les Campanades 2021: «No només soc un vestit»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

‘Zapeando’ estarà representat per partida doble a les Campanades d’Atresmedia. Mentre que Dani Mateo i Cristina Pardo seran al capdavant de la retransmissió de La Sexta, com va avançar en exclusiva YOTELE, Antena 3 ha tornat a confiar en Cristina Pedroche i Alberto Chicote per sisè any consecutiu. No és per a menys, ja que la parella televisiva no para d’encadenar rècords d’audiència. 

Com cada any, un dels elements que més expectació genera és el vestit de Pedroche, que afirma tenir-ho tot «encaminat» de cara a l’última nit del 2021. «És veritat que Josie és a Colòmbia, cal arreglar algunes coses. Però el que és el vestit ja està», va explicar aquest dijous a ‘Zapeando’. 

Notícies relacionades

D’altra banda, va aprofitar per fer una reivindicació: «Ja sabeu que no només soc un vestit». «Falten altres coses que estem polint», va confessar la col·laboradora. Seguint amb el tema de les Campanades, va aprofitar per donar-li un consell a Dani Mateo: «Ho farà molt bé. Que s’ho passi bé i ja està». 

«A més tindrà al costat la Cristina, que també té molta experiència, i ho faran increïble», va afegir Pedroche davant el seu company, que va fer broma sobre la ‘missió’ que li ha encomanat La Sexta: «Com la cagui amb les Campanades... com em faci un Marisa Naranjo em porten davant un tribunal popular». «Allà mateix a la Puerta del Sol em lliguen a un pal i em cremen», va afirmar l’humorista.