A les 22.30 hores

Alberto Chicote marxa ‘Fuera del mapa’ amb Antonio Resines i Mariló Montero en la seva estrena a La Sexta

El cuiner viatjarà per tot Espanya per descobrir amb un convidat famós els racons més espectaculars i poc transitats del nostre país

Alberto Chicote marxa ‘Fuera del mapa’ amb Antonio Resines i Mariló Montero en la seva estrena a La Sexta

ATRESMEDIA TELEVISIÓN

2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

La Sexta surt a partir d’aquest dimarts ‘Fuera del mapa’ amb Alberto Chicote, format avançat en exclusiva per YOTELE. El cuiner es posa al capdavant d’aquest format en què viatjarà per tot Espanya per descobrir amb un convidat famós els racons més espectaculars i poc transitats del nostre país, compartint confessions íntimes i plans de futur mentre disfruten de l’entorn. 

«L’oportunitat de conversar amb algú com mai abans s’havia pogut, i llocs que són absolutament meravellosos», va assegurar Chicote en la presentació del programa, revelant que hi va haver grandíssimes sorpreses en la gravació: «Potser no teníem planejat parlar d’un tema i de sobte descobríem que als convidats els interessaven coses que estaven previstes i que en la majoria de les ocasions no havien compartit anteriorment».

Ágatha Ruiz de la Prada, Javier Sardá, Juan del Val, Lorenzo Caprile, Roberto Leal, Mariló Montero, Raquel Sánchez Silva, Jordi Évole, Mamen Mendizábal, Antonio Resines, Karlos Arguiñano, Ana Guerra, Cayetano Martínez de Irujo, Lydia Valentín, Rozalén, Jorge Sanz i Eva González seran els convidats de ‘Fuera del mapa’, trobades que descobriran la tradició, els secrets i la història del lloc que visiten.

«És un projecte molt especial que uneix viatges i converses. Ens permet conèixer rutes desconegudes i boniques. Alberto per damunt de tot és una persona molt empàtica i sobretot un gran comunicador», va afirmar Carmen Ferreiro, directora de programes d’entreteniment d’Atresmedia Comunicación, agraint la «generositat» dels convidats que protagonitzaran les 16 entregues d’aquest nou format.

«No és un programa d’aventura, ni d’entrevistes, ni de vistes, però pot tenir una mica de tot. Ho concebem com un viatge a llocs on només podies accedir caminant. Aprendrem molt d’Alberto», va dir Encarna Pardo, directora executiva de l’àrea d’entreteniment de Boomerang.

Notícies relacionades

La cadena verda d’Atresmedia emet aquest dimarts les dues primeres entregues de ‘Fuera del mapa’. La primera estarà protagonitzada per l’actor Antonio Resines, que visitarà amb Chicote la costa basca i en què Karlos Arguiñano els acompanyarà a la part final del programa. En la segona, la convidada serà la presentadora Mariló Montero i recorreran la Sierra de Cazorla (Jaén).

Alberto Chicote i els seus convidats descobriran els paisatges més extraordinaris i la cultura més rica de Navarra, Osca, Conca, Càceres, Segòvia, Jaén, Almeria, Astúries, Guipúscoa, Ourense, Navarra, la Corunya, València, Girona i El Hierro. Durant el camí a més de paisatges espectaculars coneixeran persones del lloc, trobades que descobriran la tradició, els secrets i la història de les terres que habiten, també la seva gastronomia amb productes i receptes que parlen de la terra que visita Alberto amb els seus companys de viatge.