Molt enfadada

Rocío Flores carrega contra Jorge Javier i ‘Sálvame’: «Treballo en un programa seriós, no com el seu»

La col·laboradora d’‘El programa de Ana Rosa’ ha respost a la carta que li va escriure el presentador

Rocío Flores carrega contra Jorge Javier i ‘Sálvame’: «Treballo en un programa seriós, no com el seu»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

A Rocío Flores no li han provat gens bé les paraules que li va dedicar Jorge Javier Vázquez fa uns dies a través del seu blog. El presentador de ‘Sálvame’ va escriure una carta carregada d’ironia en la qual reflexionava sobre la presència a la televisió de la filla de Rocío Carrasco i Antonio David. 

«Estic compungit. Et veig de tant en tant a ‘El programa de Ana Rosa’ i pateixo. Perquè imagino el que deu ser treballar en una cadena que destrossa la teva família», deixava caure Jorge Javier, que també va aprofitar per donar-li un consell: «Deixa aquesta feina, carinyo. Ja veuràs què bé que et prova. Quan una porta es tanca sempre s’obre una finestra».

Tot i que Rocío sol mostrar-se cauta durant les seves aparicions al magazín matinal de Telecinco, aquest cap de setmana va ensenyar la seva altra cara davant els micròfons d’Europa Press. Al ser preguntada per les paraules del comunicador, la col·laboradora ha respost amb contundència: «Es creu el lladre que tots són de la seva condició»

Notícies relacionades

La neta de Rocío Jurado no es va quedar allà i va arremetre contra ‘Sálvame’, programa per al qual va treballar el seu pare durant diversos anys: «Tinc la sort de treballar en un programa on predomina el respecte i l’educació». «És un programa seriós, no com el seu», va deixar anar per contraatacar l’espai de La fàbrica de la tele. 

«Fa llàstima que un presentador estrella de la cadena perdi el seu temps dedicant-me articles. No sabia que era tan important per a ell», va afegir una Rocío visiblement molesta malgrat assegurar que li són «exactament igual» les declaracions de Jorge Javier Vázquez. «Passo de Belén Rodríguez, de Jorge Javier Vázquez i de tota la Fàbrica de la tele», va concloure.