Amb doble entrega

La Sexta llança ‘Fuera del mapa’: el nou programa de Chicote s’estrena la setmana vinent

Antonio Resines, Karlos Arguiñano i Mariló Montero protagonitzen les primeres entregues de l’espai

La Sexta llança ‘Fuera del mapa’: el nou programa de Chicote s’estrena la setmana vinent
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

La Sexta va acomiadar ahir a la nit la quarta temporada de ‘¿Te lo vas a comer?’, però Alberto Chicote continuarà estant present la nit dels dimarts. La cadena llançarà el pròxim 23 de novembre ‘Fuera del mapa’, un nou format en el qual viatjarà pels racons més espectaculars del país en companyia de convidats famosos. 

L’estrena està protagonitzada per Antonio Resines, que visitarà la costa basca al costat de Chicote. A més, Karlos Arguiñano se’ls unirà en el tram final del viatge. La Sexta emetrà just després el segon episodi, que comptarà amb Mariló Montero com a convidada. Tots dos recorreran la Sierra de Cazorla (Jaén). 

Notícies relacionades

La primera temporada de ‘Fuera del mapa’, basat en un format d’ITV Studios, està composta per 16 entregues. Ágatha Ruiz de la Prada, Javier Sardá, Juan del Val, Lorenzo Caprile, Roberto Leal, Mariló Montero, Raquel Sánchez Silva, Jordi Évole, Mamen Mendizábal, Ana Guerra, Cayetano Martínez de Irujo, Lydia Valentín, Rozalén, Jorge Sanz i Eva González són la resta de convidats. 

Acompanyats de Chicote, descobriran la cultura més rica de Navarra, Osca, Conca, Càceres, Segòvia, Jaén, Almeria, Astúries, Guipúscoa, Ourense, Navarra, la Corunya, València, Girona i El Hierro. A més de paisatges espectaculars coneixeran persones del lloc, trobades que descobriran la tradició, els secrets, la gastronomia i la història de les terres que habiten.