‘Fake news’

Alberto Chicote, obligat a desmentir una falsa notícia sobre la seva mort

El cuiner i presentador d’Atresmedia ha esclatat per la publicació d’una desagradable notícia falsa sobre la seva mort

Alberto Chicote, obligat a desmentir una falsa notícia sobre la seva mort
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

L’entorn d’Alberto Chicote es va emportar un bon ensurt aquest diumenge, 14 de novembre, per la publicació d’una notícia falsa sobre la mort del popular cuiner. Després que es comencés a viralitzar ràpidament per les xarxes socials, el mateix rostre d’Atresmedia va mostrar la seva indignació i es va veure obligat a aclarir que es troba en perfecte estat

«Mor el cuiner Alberto Chicote», es podia llegir en el titular de la notícia, compartida pel mateix afectat per denunciar-la a través del seu compte d’Instagram. «Doncs sembla que a la gent de #12Minutos els sembla molt divertit jugar amb aquestes coses i les conseqüències que van adherides a aquestes NOTÍCIES FALSES», va afirmar en una publicació ahir a la tarda. 

A més, va posar èmfasi en la mala estona que van passar algunes persones que van rebre aquesta informació falsa per diferents vies: «El dia que porto d’amics que els ha donat un tomb el cor abans de trucar-me no els ho desitjo ni als qui juguen amb aquestes coses tan serioses». «Fora d’això, aquí estic més viu que ahir, i menys que demà (espero)», va dir Chicote. 

Notícies relacionades

Alejandro Sanz, Carme Chaparro, Esther Vaquero, Elena Furiase, Javier Castillo o Jordi Sánchez van ser alguns dels famosos que van comentar la publicació per mostrar la seva repulsa a aquest tipus de continguts falsos. «Brutal. Vergonyós», va afirmar Berta Collado a aquesta xarxa social. 

Més enllà d’aquest desagradable episodi, Alberto Chicote continua abocat en els seus nous projectes televisius. La Sexta estrenarà pròximament ‘Fuera del mapa’, un format avançat en exclusiva per YOTELE en què viatjarà per tot el país en companyia de convidats molt coneguts. A més, ha confirmat que presentarà les Campanades per vuitè any consecutiu amb Cristina Pedroche