Protagonista inesperat

Glòria Serra i Chicote, sorpresos pel ‘crossover’ entre ‘Equipo de investigación’ i ‘Pesadilla en la cocina’

Un dels protagonistes del reportatge ja va protagonitzar un programa amb el seu restaurant

Glòria Serra i Chicote, sorpresos pel ‘crossover’ entre ‘Equipo de investigación’ i ‘Pesadilla en la cocina’

Equipo de investigación

1
Es llegeix en minuts
Alejandro Bermúdez

Aquest divendres, durant l’estrena d’un nou reportatge d’‘Equipo de investigación’, els espectadors van veure durant la seva emissió un rostre que els resultava familiar. Poc van tardar a adonar-se que es tractava de l’amo d’un restaurant que va aparèixer a ‘Pesadilla en la cocina’ l’any 2015, una cosa que el mateix Chicote va confirmar a través del seu perfil de Twitter.

El programa d’investigació, amb Glòria Serra al capdavant, parlava dels negocis d’Alberto Varela, denominat com «l’empresari més gran d’Ayahuasca del món», una substància al·lucinògena que s’ha posat de moda al nostre país. El protagonista ha muntat un negoci entorn d’aquesta substància, assegurant que cura addiccions, depressions o trastorns d’alimentació. Aquestes afirmacions l’han portat a facturar gairebé dos milions d’euros a l’any i a comptar amb més de 60 treballadors. No obstant, el programa va descobrir que les seves despeses en seguretat social resulten ínfimes respecte als seus ingressos.

Notícies relacionades

Eren diversos els espectadors que a les xarxes socials van comentar la figura d’Alberto Varela, fins que un d’ells va trobar la clau: «Ja deia jo que em sonava aquest tio. Va sortir a ‘Pesadilla en la cocina’ amb el restaurant Yatri», va escriure un internauta.

De fet, un usuari va esmentar el mateix Chicote perquè confirmés si realment es tractava d’ell: «¿Aquest senyor no va sortir a ‘Pesadilla en la cocina’ perquè les seves filles tenien un restaurant a Eivissa que no sabien manejar?». El xef, va tardar poc a confirmar-ho: «El mateix». Finalment, la mateixa Serra va intervenir en la conversa: «Em torna boja aquest ‘crossover’... que desconeixíem».