Tensa xerrada

Miguel Bosé abandona l’entrevista amb Cristina Pardo després que li pregunti pel coronavirus

L’artista també va evitar parlar de la seva entrevista amb Jordi Évole i li va dir a la periodista que era «sorda»

Miguel Bosé abandona l’entrevista amb Cristina Pardo després que li pregunti pel coronavirus
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Miguel Bosé torna a estar d’actualitat perquè està presentant les seves memòries, El hijo del Capitán Trueno. El cantant ha tornat a asseure’s a parlar amb els mitjans després de les polèmiques dels últims temps. És per això que l’entrevista que va mantenir amb Cristina Pardo per a ‘Más vale tarde’ va estar marcada per la tensió.

La presentadora li va preguntar sobre el seu futur professional: «¿Et veus amb força? Perquè a Jordi Évole li vas explicar que havies tingut problemes amb la veu». Ell va respondre amb sorna: «¿Jordi qui? ¿Qui és?». «Bé, els espectadors de La Sexta sí que el coneixen», va dir ella entre rialles.

Notícies relacionades

«Llavors, parla’ls a ells, no a mi. ¿Com em veus la veu ara?», va replicar l’artista. «Crec que millor que en el programa d’Évole», va insistir Pardo, que li va preguntar si tenia pensat fer concerts. Bosé no es va prendre bé la pregunta: «¿Només ho creus? ¿Com sents la veu? ¿Millor? ¿No bé? [...] Ets sorda. No vols donar el teu braç a tórcer. No donen el seu braç a tórcer ni que els matin», va deixar anar ell.

Després d’afirmar que ficar-se en qüestions polítiques havia sigut un «error», Pardo va treure el tema en qüestió: «Acabaré i no t’he preguntat pel coronavirus». «Ja que et tinc aquí...», va intentar la periodista, que es va trobar amb la taxativa resposta d’ell: «D’això no en parlo en el llibre». Va ser llavors quan va avisar que ja havia acabat el temps per a l’entrevista, es va aixecar i se’n va anar: «Quina pena... Fins a la pròxima», va dir mentre se n’anava.

Temes:

Miguel Bosé