Novena jornada de fase de grups

Grècia-Espanya: ¿on i quan s’emet el nou partit de classificació per al Mundial 2022?

El partit de la selecció espanyola comptarà amb la narració de Juan Carlos Rivero i comentaris del ‘Chapi’ Ferrer

Grècia-Espanya: ¿on i quan s’emet el nou partit de classificació per al Mundial 2022?
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

La Selecció Espanyola disputarà aquest dijous, a les 20.45 hores, el seu novè partit classificació per al Mundial de Qatar 2022 a La 1 de TVE. El combinat dirigit per Luis Enrique s’enfrontarà amb Grècia en un matx que comptarà amb la narració de Juan Carlos Rivero, els comentaris d’Albert ‘Chapi’ Ferrer David Figueira, i les entrevistes des de la gespa de Lara Garandillas.

A partir de les 20.00 hores es podrà seguir la prèvia del partit des d’Atenes a Teledeporte amb Arsenio Cañada. A les 20.30 hores arribarà el moment de canviar de canal a La 1 per poder veure els minuts previs al matx, que començarà les 20.45 hores.

Espanya suma 13 punts i és segona del grup B darrere de Suècia, que té actualment amb 15 punts i que aquesta tarda s’enfrontarà a Geòrgia. El diumenge 14 de novembre les dues seleccions es veuran les cares a l’estadi de La Cartuja, a Sevilla, en un partit que definirà el primer del grup i, per tant, l’equip classificat per al Mundial, i que es podrà veure en directe a RTVE.

Notícies relacionades

Al final del matx, es podrà seguir el postpartit en directe des d’Atenes a Teledeporte amb la roda de premsa del seleccionador i diverses entrevistes. A continuació, començarà ‘Estudio Estadio: Selección’, des de Torrespaña, amb la millor anàlisi i totes les valoracions.

El partit podrà seguir-se també en directe per RTVE Play, on, a més, els usuaris podran disfrutar de les imatges dels gols i les millors jugades en exclusiva per tornar-los a veure quan i on vulguin.