Avançament de ‘Salvados’

Alberto Rodríguez, en la seva entrevista amb Gonzo: «Al Congrés hi ha gent que no ha treballat mai»

La Sexta emet aquest diumenge una nova entrega de ‘Salvados’ amb l’exdiputat d’Unides Podem

Alberto Rodríguez, en la seva entrevista amb Gonzo: «Al Congrés hi ha gent que no ha treballat mai»
2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Gonzo xerrarà aquest diumenge amb Alberto Rodríguez en una nova entrega de ‘Salvados’. L’exdiputat d’Unides Podem concedirà una entrevista al programa de La Sexta després de perdre la seva acta com a diputat i anunciar la seva sortida del partit morat. El canari va ser condemnat com a autor d’un delicte contra agents de l’autoritat per un incident que es va produir a La Laguna (Tenerife) fa set anys. 

Atresmedia ha mostrat aquest dimecres un avançament del programa de diumenge, que podrà veure’s a partir de les 21.30 hores. Segons la sentència del Tribunal Suprem, Rodríguez li va donar una puntada de peu a un policia, una cosa sobre la qual ell té una versió diferent: «Crec que no s’equivoquen, crec que van fer el que volien fer. Si hi hagués alguna prova gràfica, l’hauria vist tot el país». 

L’exdiputat de Podem reconeix que, al principi, pensava que «haurien de fer un bon mercadeig» per condemnar-lo. Quant a la repercussió política, explica com es va assabentar que li havien retirat la seva acta de diputat: «Em va trucar Meritxell Batet directament. Li vaig dir que estava fent la feina bruta del que altres no s’atrevien a fer». 

Durant l’entrevista assegura que ni Pedro Sánchez, ni Irene Montero ni Alberto Garzón es van posar en contacte amb ell. En canvi, sí que va rebre una trucada de Yolanda Díaz.

Notícies relacionades

‘Salvados’ recorda que Alberto Rodríguez ha tornat a la seva antiga vida. «¿És més estrany que un diputat torni a la seva feina anterior o que un treballador d’una refineria acabi de diputat», li pregunta Gonzo a l’entrevistat, que reconeix que «les dues coses són estranyes». A més, aprofita que ara té més temps lliure per recomanar una sèrie i llançar un dard. «Doncs mira, ‘Antidisturbios’ està bé, tot i que queda una mica curta».

Sobre el que més li va sorprendre a l’entrar en les altes esferes de la política, l’Alberto ho té clar: «Allà hi ha gent que no ha treballat mai, però n’hi ha d’altres que es maten a pencar». A més, assegura que hi ha molt classisme en el Congrés: «A ganivet. Hi ha una persona que de vegades, en determinades sessions solemnes quan està la presidenta, mou la cadira. 

Temes:

Salvados