Nova imatge

Lucía se sotmet a un canvi radical de ‘look’ per celebrar el final de ‘La última tentación’

La concursant del ‘reality’ ha compartit la seva transformació

Lucía se sotmet a un canvi radical de ‘look’ per celebrar el final de ‘La última tentación’
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Els canvis d’estil entre els rostres televisius sempre sorprenen els espectadors. Una de les cares que també ha volgut sotmetre’s a un rentat d’imatge ha sigut Lucía, participant de ‘La última tentación’, que ahir va arribar a la seva fi amb la petició de casament de Fani a Cristopher.

Notícies relacionades

Ella mateixa ha volgut compartir al canal de vídeo Mtmad el canvi de ‘look’ que ha decidit fer-se. La gaditana ha dit adeu a la seva habitual melena i s’ha tallat el cabell, que també ha decidit canviar de color, deixant enrere la tonalitat castanya clara amb què la vam conèixer a la tercera temporada de ‘La isla de las tentaciones’ i a l’‘spin-off’ que acaba d’emetre’s.

A més de mostrar-ho als seus seguidors, Lucía també ha volgut ensenyar-l’hi a Isaac Torres per veure la seva reacció. La seva actual parella, que va perdonar malgrat la seva infidelitat en el programa de Telecinco, apareix en el mateix vídeo donant la seva primera impressió sobre el nou estil de la jove: «Estàs guapíssima», li confessa en el fragment compartit a les xarxes.