Després de la separació

Antonio David Flores reapareix en públic amb Rocío Flores

Després de confirmar-se la separació de la seva parella, unes càmeres els han captat junts de nou

Antonio David Flores reapareix en públic amb Rocío Flores
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Antonio David Flores s’ha deixat veure de nou després de la seva mediàtica separació d’Olga Moreno. Diverses càmeres han captat l’excol·laborador de ‘Sálvame’ al costat de Rocío Flores per primera vegada des que va confirmar la ruptura.

El mateix Antonio David va concedir unes paraules davant els mitjans hores després de publicar-se la notícia de la separació per verificar-ho i culpar la premsa de la mala situació sentimental del matrimoni. Des d’aleshores, l’ex guàrdia civil no s’havia deixat veure en cap programa ni en cap robat.

Notícies relacionades

Ha sigut durant el matí d’aquest dimarts quan s’han compartit les primeres imatges de l’exmarit de Rocío Carrasco sortint de casa seva en el cotxe de la seva filla per fer diverses gestions.

La seva aparició pública suposa la confirmació oficial que conviu encara amb Olga Moreno a la seva vivenda conjunta, però que fan vides per separat. També durant el matí d’avui, la guanyadora de ‘Supervivientes 2021’ s’ha deixat veure de compres. Malgrat adonar-se de la presència de periodistes, no ha volgut fer declaracions.