Va visitar ‘La roca’

Bertín Osborne respon a Pablo Iglesias a La Sexta: «Si no li ha agradat, que s’hi posi fulles»

El presentador també va parlar sobre els partits polítics que han intentat fitxar-lo

Bertín Osborne respon a Pablo Iglesias a La Sexta: «Si no li ha agradat, que s’hi posi fulles»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

La política va ser molt present durant la visita de Bertín Osborne al plató de ‘La roca’. Al llarg de la seva conversa amb Nuria Roca, el cantant va revelar els quatre partits que, en alguna ocasió, han contactat amb ell per intentar portar-lo a les seves files: UPyD, el Partit Liberal, PP i Vox. 

«He tingut algunes converses perquè soc molt amic de gent del PP. També d’Iván Espinosa de los Monteros (Vox), de tota la vida. M’han proposat coses, però no tinc cap interès. Soc antipartits», va revelar Bertín, que no ha rebut cap invitació de partits d’esquerres: «He trobat a faltar que em truquessin del PSOE. Soc molt amic, i l’adoro a més, de Felipe González.»

En un altre moment de l’entrevista, el presentador va recordar una anècdota amb Pablo Iglesias. Després que tots dos coincidissin en una altra cadena, l’exlíder d’Unides Podem es va mostrar d’acord amb la seva opinió sobre els bancs: «Estic sorprès, crec que és la primera vegada que estic d’acord amb el que ha dit Bertín i ratifico les seves paraules».

«Em va fer tanta gràcia que vaig dir: ‘Cony, aquest tio almenys és simpàtic’. No el conec de més, però no m’hauria importat asseure’m amb ell a xerrar de mil coses. Crec que fins i tot hi ha coses que tindrem en comú», va confessar Bertín. 

Notícies relacionades

Nuria Roca va aprofitar per preguntar-li per la seva recent polèmica amb Iglesias. Es pot recordar que l’exvicepresident del Govern va respondre amb un mem al titular que va deixar Bertín en una entrevista. «Faria coses més d’esquerres que les que diu Pablo Iglesias», havia manifestat el cantant. 

Bertín va reconèixer que desconeixia que Iglesias hagués reaccionat a les seves paraules, una cosa a què va restar importància. «Sí, clar que sí», va assenyalar per reafirmar el titular abans de concloure: «Si no li ha agradat, que s’hi posi fulles. Les hi diria en persona»