‘Sábado Deluxe’

Lola Herrera mostra el seu rebuig dels ideals de Vox: «Tot el que sigui fer passos enrere, em sembla horrible»

L’actriu no va dubtar a parlar sense embuts de quines són les seves preferències ideològiques

Lola Herrera mostra el seu rebuig dels ideals de Vox: «Tot el que sigui fer passos enrere, em sembla horrible»

Telecinco

2
Es llegeix en minuts
Alejandro Bermúdez

L’actriu Lola Herrera va acudir ahir a la nit a ‘Sábado Deluxe per parlar de la seva trajectòria, de la seva actual obra de teatre i també per opinar sobre tota l’actualitat. La veterana intèrpret no va dubtar a parlar de les seves preferències polítiques i va deixar molt clar el que opina del partit ultradretà liderat per Santiago Abascal.

«A la gent de la meva generació ens ha tocat tot. Fins i tot la Covid. Gràcies a Déu jo no he hagut de passar per això, però s’ha emportat molta gent gran i això és una cosa que em té molt enfadada. Algun dia se sabrà per què no s’ha fet cas a tanta gent gran», va dir fent al·lusió als protocols que impedien que els internats en residències poguessin acudir a l’hospital.

«No volen que se sàpiga, estan vetant les comissions d’investigació», va apuntar el presentador. Una cosa a què la convidada va respondre amb indignació: «Això s’ha de saber perquè és un genocidi». Jorge Javier li va donar la raó a l’assegurar que no sap «com en un país democràtic es pot impedir que sapiguem coses tan elementals com aquesta».

Notícies relacionades

L’actriu també va parlar de la seva actual obra de teatre, ‘Cinco horas con Mario’, on interpreta una dona d’ultradreta: «Quan em diuen que dones així ja no n’hi ha, els dic que vegin els telenotícies. No són dones anònimes, parlen i diuen el que pensen des de la televisió». La intèrpret va voler llavors mostrar el seu rebuig amb aquest tipus de persones: «Tot el que sigui fer passos enrere em sembla una cosa horrible. No sé perquè la gent no pensa quan vota quin interès té. Jo no li trobo interès, com a ciutadana, votar la dreta perquè no defensa els meus interessos».

Herrera també va recordar que la gent «no té memòria, i això és molt dolent perquè sense memòria poden caure en les mateixes coses». També va apuntar que no tots els drets guanyats en les últimes dècades són del grat de tots els partits polítics: «Hi ha coses que no venen bé a un determinat sector de la societat, que és un partit polític tot i que no sigui excessivament gran. Com a dona, no entenc que una dona voti Vox. Nosaltres no érem ningú. I la que es cregués algú, pitjor per a ella perquè no teníem cap dret. No es pot fer ni un pas enrere».

Temes:

Lola Herrera