Viral

‘El juego del calamar’ es fa realitat gràcies al youtuber MrBeast i una inversió milionària

El guanyador s’emportarà un premi de 465.000 dòlars sense necessitat d’acabar amb la vida de ningú

‘El juego del calamar’ es fa realitat gràcies al youtuber MrBeast i una inversió milionària

MrBeast

1
Es llegeix en minuts
Alejandro Bermúdez

‘El juego del calamar’ ja és una realitat. L’èxit sud-coreà de Netflix ha servit d’inspiració perquè el youtuber MrBeast creï uns escenaris idèntics als que es veuen a la sèrie i així poder portar a terme els seus propis jocs. Això sí, sense necessitat de matar ningú pel camí.

El nord-americà, que compta amb més de 70 milions de subscriptors al seu canal, va anunciar que crearia un concurs idèntic al que veiem a la sèrie. En ell, participaran un 465 jugadors que es disputaran un premi final de 456.000 dòlars. S’estima que el gran desplegament de decorats que està portant a terme li hagi costat prop de 2 milions de dòlars, tenint en compte tot el luxe de detalls amb què està reproduint els escenaris de la sèrie.

Notícies relacionades

A les primeres imatges que ha compartit l’‘streamer’, es pot veure el pati que acull la primera prova, el parc on té lloc la segona i el laberint de cases en el qual es produeix la prova de les bales.

Jimmy Donaldson, l’autèntic nom del youtuber, ha anunciat ja que el joc s’iniciarà ben aviat: «Els sets ja estan arribant», ha assegurat a les seves xarxes socials. A més, també ha aprofitat per desitjar molta sort a tots els participants, la identitat dels quals és de moment una incògnita.