Visita ‘El hormiguero’

Malú parla d’Albert Rivera i de com trien les sèries que veuen: «De moment hi ha democràcia»

La cantant es va mostrar més relaxada al parlar de la seva relació de parella amb l’exlíder de Ciutadans

Malú parla d’Albert Rivera i de com trien les sèries que veuen: «De moment hi ha democràcia»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Malú va acudir ahir a la nit a l’‘El hormiguero’, fet que la va convertir ja en convidada platí del programa per ser una de les que més ha visitat el programa de Pablo Motos. La cantant va acudir a presentar el seu nou treball discogràfic, que porta per nom ‘Mil batallas’, però també hi va haver temps de parlar de la seva vida quotidiana amb Albert Rivera.

La ‘coach’ de ‘La Voz’ es va confessar addicta a les sèries de les plataformes: «M’encanta el moment en què se’t fan les 7 del matí per estar tota la nit empassant-te la temporada sencera d’una sèrie que t’agrada», va explicar. No obstant, va reconèixer que des que és mare té «menys temps» per poder dormir «amb la nena». El presentador li va preguntar si li passa el mateix a l’exlíder de Ciutadans i ella va respondre fent broma: «Ell dorm com un rei».

Notícies relacionades

El presentador va voler saber com trien les sèries que veuen: «De moment hi ha democràcia i hi ha un ritual molt guai, que a l’escollir una sèrie la comencem a veure l’endemà. Perquè t’estàs una nit només per escollir-ne una entre mil plataformes. De moment hi ha democràcia i reconec que soc jo la que de vegades escullo quina».

L’artista va parlar dels seus últims descobriments de sèries en parella: «Hem acabat ‘El caso Hartung’. És molt xula. I ‘Mindhunter’ és una tros de sèrie brutal. Jo tinc totes les plataformes tremolant», va reconèixer entre rialles.

Temes:

Malú