Penedida

Alba Carrillo recula en el seu comentari a Adara Molinero: «M’he equivocat en tot»

La col·laboradora de ‘Sálvame’ ha admès que va estar desencertada

Alba Carrillo recula en el seu comentari a Adara Molinero: «M’he equivocat en tot»

Telecinco

1
Es llegeix en minuts
Alejandro Bermúdez

Alba Carrillo no està passant pel seu millor moment. La seva última intervenció a la gala de ‘Secret Story’ va desencadenar una onada de crítiques cap a la col·laboradora que la titllaven de masclista després d’un dur enfrontament amb Elena Rodríguez, mare d’Adara Molinero, que actualment habita a ‘La casa de los secretos’.

Durant la tarda del 22 d’octubre, a ‘Sálvame’, Carlota Corredera va donar pas a un vídeo que resumia totes les bronques de la col·laboradora fins que la feia esclatar del tot i acabava amb un comentari vergonyant: «A veure a qui es tira ara», va dir referint-se a Adara.

No obstant, la mare de Lucía Pariente es va mostrar una mica avergonyida per les imatges: «No m’agrada barrejar el feminisme amb això. És veritat que és un comentari desafortunat sigui quin sigui el gènere», va argumentar mentre mirava de justificar-se al·legant que a ella també li han dit «barbaritats».

Notícies relacionades

La concursant de ‘Supervivientes 2017’ va reconèixer que no havia sigut capaç de defensar la seva mare com calia: «No tinc aquesta capacitat de tenir prou temperància perquè no em faci mal el que em diguin i no sé gestionar-ho. El millor és que no torni a defensar ningú perquè hi ha defenses que són una mà al coll».

Llavors, la concursant de ‘Gran Hermano Vip 7’ va recular i va argumentar que ella té «altres armes i no puc caure a fer-me el mateix que em fan perquè sé el que fa mal». A més, va reconèixer que feia un temps que estava «nerviosa i sobrepassada» i va afegir que s’havia «equivocat en tot» perquè la seva família «és el seu taló d’Aquil·les».

Temes:

Alba Carrillo