En un rodatge

Alec Baldwin mata accidentalment d’un tret la directora de fotografia d’una pel·lícula

L’actor va disparar una pistola d’attrezzo que suposadament era de fogueig i va acabar amb la vida d’Halyna Hutchins

Alec Baldwin mata accidentalment d’un tret la directora de fotografia d’una pel·lícula
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Terrible accident a Hollywood. Alec Baldwin va matar accidentalment la directora de fotografia de la pel·lícula que estava rodant, ‘Rust’. L’actor va disparar una pistola d’attrezzo que suposadament era de fogueig, però que en realitat estava carregada. L’actor no sabia que això era així i va acabar amb la vida d’Halyna Hutchins (42 anys).

Els trets també han ferit el director de la pel·lícula, Joel Souza, que en aquell moment va haver de ser ingressat d’urgència a la unitat de cures intensives del centre mèdic Christus St. Vincent a Santa Fe, a l’estat de Nou Mèxic (EUA). No obstant, pel que sembla Souza està fora de perill, tal com hauria avançat una de les actrius a Twitter.

La premsa nord-americana publicava unes imatges en què es veu un Baldwin abatut a la porta de la l’oficina del xèrif de Santa Fe. L’actor va ser interrogat sobre el succés i la comissaria ha obert una investigació per intentar aclarir els fets. «Els detectius estan investigant com i quin tipus de projectil es va disparar. L’incident continua sent una investigació activa», ha explicat el departament en un comunicat.

Notícies relacionades

Tot va passar al ranxo de Bonanza Creek, on es filmaven diverses escenes d’aquesta pel·lícula ‘western’ i en què Baldwin era protagonista i productor. El sindicat de directors de fotografia ha emès un comunicat que feia oficial la víctima mortal: «Rebem la devastadora notícia que un dels nostres membres, Halyna Hutchins, directora de fotografia d’una producció anomenada ‘Rust’ a Nou Mèxic, ha mort a causa de les lesions sofertes en el set», ha dit John Lindley, president del sindicat.

«Els detalls no estan clars en aquest moment, però estem treballant per obtenir més informació i recolzem una investigació completa sobre aquest tràgic esdeveniment. Aquesta és una pèrdua terrible», han afegit sobre aquest accident que desgraciadament recorda la mort de Brandon Lee, fill de Bruce Lee, el 1993 durant un altre rodatge.

Temes:

Alec Baldwin