Llista completa

Roberto Leal, Álvaro Morte i Vicky Luengo, premis Ondas 2021 en televisió

La cobertura de l’Eurocopa de Mediaset i RTVC també formen part de la llista de premiats de la 68a edició dels guardons organitzats per Ràdio Barcelona

Roberto Leal, Álvaro Morte i Vicky Luengo, premis Ondas 2021 en televisió

ATRESMEDIA TELEVISIÓN / MOVISTAR+

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Els premis Ondas els 2021 ja tenen guanyadors. Ràdio Barcelona ha comunicat aquest dimecres a la tarda la identitat dels guardonats de l’edició número 68 dels guardons, en la qual Roberto Leal i els actors Álvaro Morte i Vicky Luengo, pels seus papers a ‘La casa de papel’ (Netflix) i ‘Antidisturbios’ (Movistar+), han sigut alguns dels premiats en la categoria de televisió.

Notícies relacionades

Els guardons, que concedeix la cadena SER han sigut atorgats des de l’Estudi Toresky de l’emissora a la capital catalana, premiant un any més la qualitat dels professionals, empreses i treballs nacionals i internacionals més excel·lents de la ràdio, televisió, publicitat radiofònica i la música. Compta amb el recolzament de la Unió Europea de Radiodifusió (EBU) i cada any reben candidatures de més de 20 països de tot el món. A continuació, detallem la llista completa de premiats:

EN ELABORACIÓ

Temes:

Premis Ondas