Tres premiats

Aitana, Pablo López i Mikel Erentxun, guanyadors dels Premis Ondas en la categoria de música

Aitana, Pablo López i Mikel Erentxun, guanyadors dels Premis Ondas en la categoria de música
2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Aquest dimecres s’ha donat a conèixer la decisió del jurat dels Premis Ondas, que ja arriben a la seva 68a edició. A més de revelar-se els guanyadors en les categories de ràdio i televisió, també s’han revelat les identitats dels premiats en el terreny musical. 

Pablo López i Aitana s’emporten aquest any ex aequo el guardó al fenomen musical de l’any. La jove intèrpret, que el desembre del 2020 va llançar el seu segon àlbum ‘11 razones’, ha sigut reconeguda com «una de les artistes més rellevants del pop nacional dels últims anys». Els prestigiosos premis destaquen també la «seva manera de connectar amb una audiència massiva». 

Per la seva banda, López ha sigut premiat «per la increïble tasca» de la seva gira Mayday&Stay Tour, amb la qual ha aconseguit «revitalitzar els concerts en un dels moments més complicats per a la música en directe». 

Els Premis Ondas també han reconegut Mikel Erentxun pels seus «més de quatre dècades de trajectòria en la música». L’artista donostiarra acaba de llançar ‘Amigos de guardia’, un disc «amb el qual ret homenatge al seu antic grup i a una vintena de companys de professió de gèneres diferents». 

Els guanyadors en ràdio i televisió

Roberto Leal i els actors Álvaro Morte i Vicky Luengo, pels seus papers a ‘La casa de papel’ (Netflix) i ‘Antidisturbios’ (Movistar+), respectivament, han sigut alguns dels premiats en la categoria de televisió.

Playz (RTVE), la cobertura de l’Eurocopa de Mediaset, ‘Maricón perdido’ (TNT), ‘Vamos Juan’ (HBO), ‘Antidisturbios’ (Movistar+) ‘Eso que tú me das’ (Atresmedia) i RTVC per la seva cobertura relacionada amb l’erupció del volcà a La Palma també formen part de la llista de premiats. 

Notícies relacionades

‘Estirando el chicle’, podcast de Victoria Martín i Carolina Iglesias, és un dels títols més destacats que formen part de la llista de guardonats en la categoria de ràdio. Un premi que arriba ex aequo juntament amb ‘Deforme semanal ideal total’, programa presentat per Lucía Lijtmaer i Isabel Calderón a Radio Primavera Sound. 

També s’ha reconegut Iñaki Gabilondo amb un guardó especial després que anunciés la seva retirada professional. ‘Crims’ (Catalunya Ràdio), ‘El pirata y su banda’ (Rock FM), Ángeles Afuera (cadena SER), el I Concurs Nacional de Podcast Escolar, promogut per Eloquenze (RNE), ‘Què t’hi jugues’ (SER Catalunya) i els Serveis informatius de la cadena SER a les Canàries també han sigut premiats. 

Temes:

Premis Ondas