Xarxes socials

La foto amb què Omar Montes i Bad Gyal han despertat els rumors dels seus fans

Els seguidors dels artistes han fet saltar totes les alarmes sobre una possible col·laboració musical entre tots dos

La foto amb què Omar Montes i Bad Gyal han despertat els rumors dels seus fans
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

¿Podrien Omar Montes i Bad Gyal estar preparant una nova col·laboració musical? Aquesta és la pregunta que molts fans de tots dos s’han fet en les últimes hores després que el cantant hagi pujat una fotografia junts al seu perfil oficial d’Instagram.

«La família es va tornar a ajuntar, la gent ho demanava... Respecte i humilitat. Ara, a descabronar el carrer», va assegurar Montes en el títol d’aquesta fotografia, que acumula més de 118.000 ‘m’agrada’ i en la qual també apareixen els artistes Yung Beef i Alex Fatt.

Aquesta no seria la primera vegada que Omar Montes i Bad Gyal uneixen les seves forces en una col·laboració musical. Tots dos artistes ja han publicat conjuntament alguns temes com ‘Alocao’ o ‘Qué te pasó?’, amb els quals sumen més 120 milions d’escoltes a Spotify.

Omar Montes salta a Antena 3: concursant confirmat d’‘El desafío’ i assessor a ‘La voz senior’

Notícies relacionades

Omar Montes salta a Antena 3: concursant confirmat d’‘El desafío’ i assessor a ‘La voz senior’En el cas de confirmar-se, aquesta nova col·laboració d’Omar Montes podria sumar-se als seus pròxims projectes televisius a Antena 3. El cantant serà un dels participants de la segona edició d‘El desafío’, el format presentat per Roberto Leal, segons YOTELE va conèixer en exclusiva fa uns mesos.

A més, Montes també serà un dels assessors dels ‘coaches’ de la pròxima edició de ‘La voz senior’. En aquesta tasca, el de Pan Bendito tindrà de companys Kiki Morente, Sheila Dúrcal i Tomatito, artistes que també han sigut avançats en exclusiva per aquest portal.

Temes:

Bad Gyal