Gir dels esdeveniments

Kiko Rivera es reconcilia amb la seva mare i ataca la seva cosina Anabel: «He passat any i mig creient les seves mentides»

El fill d’Isabel Pantoja ha concedit una exclusiva per parlar dels seus conflictes familiars

Kiko Rivera es reconcilia amb la seva mare i ataca la seva cosina Anabel: «He passat any i mig creient les seves mentides»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Tal com s’havia dit durant les últimes setmanes, Kiko Rivera ha concedit una entrevista per parlar dels últims esdeveniments que s’han produït en el seu entorn familiar. Després de la mort de la seva àvia, Ana Martín, el DJ ha confirmat que ha iniciat una reconciliació amb la seva mare, Isabel Pantoja. Després de més d’un any sense veure’s, la trobada entre tots dos a Cantora ha marcat un abans i un després en la seva relació. 

A l’exclusiva, Kiko dona detalls sobre com va ser el moment del retrobament: «Vaig abraçar la meva mare plorant durant 15 minuts». A més, assegura que li perdona els 5 milions d’euros de la famosa ‘herència enverinada’ i que ha paralitzat la venda de la finca. Un canvi d’actitud radical que contrasta amb la guerra mediàtica que va emprendre contra la seva mare als platós de Telecinco. 

En canvi, les que pitjor parades surten de l’entrevista són Isa i Anabel Pantoja. El DJ basteix ponts amb la seva mare però ataca durament tant la seva germana com la seva cosina. «No tenen ni ofici ni benefici, si no parlen de la meva família no interessen», assegura el fill de la cançonetista. 

Notícies relacionades

Kiko, que durant els últims mesos ha arremès contra la seva mare en diverses ocasions, responsabilitza ara Anabel del seu enfrontament amb ella: «He passat any i mig creient les mentides de la meva cosina». «Em va dir que havia parlat amb la meva mare i que no volia que anés a Cantora», afirma. 

Per si tot això fos poc, assegura que només li importava la celebració del seu enllaç amb Omar Sánchez a La Graciosa. «A la meva cosina Anabel no li importava que la meva àvia estigués morta, només que jo estigués en el casament», assegura Kiko, que va cancel·lar la seva assistència en l’últim moment per la mort de la senyora Ana. 

Temes:

Kiko Rivera