Ana María Bordas ho anuncia

TVE preveu emetre a La 1 les semifinals d’Eurovisió 2022

La corporació ha presentat grans novetats sobre la candidatura d’Espanya per al Festival d’Eurovisió 2022

TVE preveu emetre a La 1 les semifinals d’Eurovisió 2022
1
Es llegeix en minuts
Franc Recio

La reestructuració de RTVE ha provocat un canvi total en el plantejament d’Eurovisió i sembla ser que des de la casa es vol apostar fort pel festival de la cançó. Després de confirmar el Benidorm Fest com a mètode per seleccionar el representant d’Espanya l’any vinent, Ana María Bordas ha anunciat que es preveu emetre les semifinals del certamen a La 1, una clara novetat comparant-ho amb anys anteriors.

Notícies relacionades

La notícia no s’ha comunicat de manera oficial, sinó que ha sorgit a partir d’un comentari de Vicente Rico, d’Eurovision Spain: «Aquest any les semifinals d’Eurovisió haurien d’emetre’s per fi a La 1, estic segur que pujarien l’audiència mitjana de les seves franges, arrossegarien més públic per a dissabte i es rendibilitzaria millor el format», ha expressat citant la cadena.

Ana María Bordas, Directora d’Entreteniment i Divulgació de RTVE des del mes de juny, ha volgut contestar a les xarxes de manera inesperada: «Ja està previst», ha confessat, afirmant que és una opció plantejada i que té una alta possibilitat que s’acabi produint.