Al seu Instagram

Kiko Rivera respon al dard que li va llançar Ana Rosa Quintana: «És millor donar exclusives que treballar»

La presentadora de Telecinco va deixar un encàrrec per al fill d’Isabel Pantoja al seu programa

Kiko Rivera respon al dard que li va llançar Ana Rosa Quintana: «És millor donar exclusives que treballar»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Isa Pantoja ha tornat aquest dimecres a ‘El programa de Ana Rosa’, on col·labora habitualment, després del casament d’Anabel i el retrobament entre Kiko Rivera i la seva mare a Cantora. Quan semblava que les aigües estaven tornant al seu curs, ja que diverses informacions apuntaven a un acostament entre els membres de la família, el ‘dj’ ha iniciat ara un enfrontament amb la seva cosina. 

Enmig d’aquest panorama, Isa va acudir al magazín matinal de Telecinco per respondre a algunes preguntes. «El casament súper bé, encara estic refredada», va començar dient la filla de la cançonetista, que també va compartir les seves impressions sobre l’estat en el qual es troba la seva família: «Creia que bé, però després de veure una cosa de la qual m’he assabentat... Crec que aixecarà polseguera»

Notícies relacionades

La col·laboradora parlava de la suposada exclusiva que concedirà el seu germà a una revista. «No explicarà una cosa que ja sabem. Serà una cosa nova, aquest és el problema», va reconèixer. Va ser llavors quan Ana Rosa Quintana va deixar un encàrrec per a Kiko Rivera: «Et dic una cosa, Isa. És millor donar exclusives que treballar». «Collons, com comencem», va apuntar Joaquín Prat amb sorpresa. 

Aquestes paraules no han passat desapercebudes per al cantant. Per al·lusions, el fill d’Isabel Pantoja ha respost a Ana Rosa Quintana des del seu compte d’Instagram. Sense esmentar de forma directa la presentadora de Telecinco, va compartir una ‘hisòria’ en la qual mostrava el seu nou ‘’single’ junt amb una frase dirigida a la periodista: «Però, és clar, jo no treballo»

Temes:

Kiko Rivera