Xarxes socials

Kiko Rivera reapareix i envia un missatge als seus detractors: «Vagin-se’n a la merda»

El fill d’Isabel Pantoja s’ha mantingut a casa durant tot el cap de setmana per «reflexionar»

Kiko Rivera reapareix i envia un missatge als seus detractors: «Vagin-se’n a la merda»

TELECINCO

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Kiko Rivera intenta tornar a la normalitat després de la mort de la seva àvia Ana i el seu retrobament amb Isabel Pantoja a Cantora. Després d’haver-se mantingut aïllat a casa durant tot el cap de setmana, el fill de la cantant ha compartit una sèrie de missatges per explicar com se sent després dels últims esdeveniments que han sacsejat la seva família.

«S’acaba el cap de setmana. Demà dilluns començarem amb energia. Reprenc la meva vida, no he sortit de casa perquè necessitava reflexionar sobre tot el que ha passat», ha explicat en una ‘story’ d’Instagram que també aprofita per promocionar el llançament del seu nou single. 

«He pres les meves decisions, no sé si seran correctes o no, però són meves i només meves», afegia el DJ. Una d’aquestes decisions va ser la de no assistir al casament d’Anabel, que aquest dissabte intervenia al ‘Deluxe’ per deixar clar que no li guarda cap tipus de rancor: «La seva absència està més que justificada». 

No obstant, sembla que la relació entre tots dos no travessa pel seu millor moment. «Em va dir que si fos ell no hauria celebrat el casament», va afirmar la neboda d’Isabel Pantoja en el programa de Jorge Javier Vázquez, on es va assabentar en directe que el seu cosí l’havia deixat de seguir a Instagram. A més, va revelar que no l’havia felicitat ni enviat cap missatge.

Notícies relacionades

La reaparició de Kiko Rivera a les xarxes socials ha fet parlar molt i alguns usuaris han qüestionat el seu comportament. «¿Ja se te n’ha anat la pena?», «¿No estaves de dol?» o «¿No et fa vergonya?» són alguns dels comentaris que li han arribat, segons ell mateix ha revelat. 

«¿Vols que et digui el que em fa vergonya? Vagin-se’n una mica a la merda, senyors. A tots aquests, vagin-se’n a la merda però molt lluny», va deixar anar el cantant en un vídeo abans de concloure: «La gent bona que em segueix no mereix que em posi així, però no sabeu la quantitat de missatges estúpids que he rebut. Em venia de gust enviar-los a la merda, a prendre per cul, perquè són molt pesats». 

Temes:

Kiko Rivera