Es va casar

L’emotiu discurs d’Isa Pi en el casament d’Anabel Pantoja: «Sempre has mediat perquè la família estigui bé»

La filla d’Isabel Pantoja va acudir a la cerimònia amb Asraf Beno

L’emotiu discurs d’Isa Pi en el casament d’Anabel Pantoja: «Sempre has mediat perquè la família estigui bé»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Aquesta setmana s’ha celebrat una de les cerimònies de les que més s’ha parlat en televisió en les últimes setmanes. Durant la tarda de divendres tenia lloc a l’illa de La Graciosa l’esperat casament del clan Pantoja en el qual Isa Pi va viure un emotiu moment dedicat als nòvios. 

Anabel Pantoja es va casar amb Omar Sánchez a la platja de l’illa Canària en un acte amb poca gent i en el qual no hi va haver alguns familiars pròxims com Kiko Rivera o Isabel Pantoja per la mort de l’àvia de la família.

Notícies relacionades

Isa Pi va acudir a la cerimònia i va voler dedicar-li de forma improvisada unes paraules a la seva cosina. «No tenia res preparat. Diré el que penso i sento en aquest moment, que és molta felicitat», va arrencar davant els presents i les càmeres de ‘Sálvame’. 

Després de recordar alguns moments que van viure juntes, l’exconcursant de ‘Gran Hermano VIP’ li va voler agrair el seu carinyo i gran amistat: «M’hauria agradat que fossin aquí més persones. Sempre has fet molt per nosaltres, sempre has mediat perquè la família estigui bé i crec que avui necessitaves una mica de nosaltresJo soc aquí per tu i de veritat que m’alegro molt que per fi vagis a complir el teu somni», li va dir amb referència a la falta d’assistència d’alguns dels seus familiars més pròxims com Kiko Rivera i la seva parella Irene Rosales.