Primers convidats

‘Milá vs. Milá’: Movistar+ revela la data i els primers detalls del seu nou programa d’entrevistes

La veterana comunicadora torna al gènere per retrobar-se amb els seus entrevistats més emblemàtics

‘Milá vs. Milá’: Movistar+ revela la data i els primers detalls del seu nou programa d’entrevistes

Movistar+

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Mercedes Milá torna a Movistar+ i torna al gènere de les entrevistes. La cadena de pagament ja té data per a l’estrena de ‘Milá vs. Milá’, el nou programa de la veterana comunicadora: el pròxim dimecres 13 d’octubre a les 22.00 h a #0. Després, el programa estarà sota demanda per als abonats a la plataforma.

La cadena informa que Milá tornarà «al seu origen com a entrevistadora» i revela els primers detalls d’aquest programa, en què la periodista tindrà «aquelles converses que la van convertir en tot un referent del periodisme nacional».

En cada entrega Milá rebrà personatges emblemàtics de tots els àmbits i que ja van conversar amb ella en les dècades dels 70, 80 o 90: José María GarcíaMassielManuela CarmenaLola HerreraRamoncín i Joan Manuel Serrat. Amb ells, Milá revisarà imatges d’arxiu d’aquelles entrevistes alhora que els preguntarà com els ha tractat la vida des d’aleshores. Les converses es produiran des d’«un acollidor i íntim plató», per això Milá també torna a un estudi després de la seva última aventura amb el grup ‘Scott y Milá’.

Notícies relacionades

Milá rebrà els seus convidats i es convertirà «en una amfitriona que preguntarà, però que sobretot escoltarà, des de la complicitat que dona el retrobament i un passat compartit», afirma la cadena, que també avança que no faltarà «el segell Milá», és a dir, la seva irreverència per qüestionar-ho tot.

Així serà ‘Milá vs. Milá’

A més de veure i escoltar com ha canviat la manera de viure i de pensar de l’entrevistat  i de la mateixa Mercedes, a través d’aquestes converses comprendrem com ha evolucionat la societat, contraposant el context de l’època passada amb l’actual: la manera de parlar, de preguntar i fins i tot la forma de vestir. ‘Milá vs. Milá’ és una producció original Movistar+, en col·laboració amb Zanskar Producciones.