Taxativa

Celia Villalobos, enfadada a ‘Todo es mentira’ per una broma sobre el PP: «No em fa cap gràcia»

La política ha valorat les ajudes als habitants de La Palma que han perdut la seva casa

Celia Villalobos, enfadada a ‘Todo es mentira’ per una broma sobre el PP: «No em fa cap gràcia»
1
Es llegeix en minuts
Franc Recio

‘Todo es mentira’ ja compta entre els seus col·laboradors amb Celia Villalobos. L’expolítica ha sigut una de les assistents de l’última entrega del programa presentat per Risto Mejide i ha protagonitzat un tens moment al prendre’s malament una broma d’un dels seus companys sobre el Partit Popular.

Notícies relacionades

Un dels assumptes que s’han tractat en el format de Cuatro ha sigut la decisió del Govern d’atorgar 10 milions d’euros als afectats pel volcà de La Palma per a la compra de vivendes i estris. Villalobos ha mostrat la seva opinió i ha criticat que amb 50.000 € per habitant no poden comprar-se una casa: «El seu terra està menjat per la lava. ¿Qui li dona el terra?¿El traiem a un veí del costat?», ha comentat com a problema afegit.

Després d’escoltar les seves paraules, Antonio Castelo li ha fet una petita broma a la seva companya sense esperar la seva reacció: «¿Celia vols que enviem uns quants regidors valencians del PP perquè requalifiquin la lava?». L’exdiputada del Congrés de Màlaga li ha contestat molt taxativa i mostrant-se cabrejada: «Te’ls emportes d’una ciutat governada per d’altres i et trobes amb el mateix problema. Comprenc que això a tu et fa molta gràcia però a mi no me’n fa cap».