Indirecta

Almeida desespera Cristina Pardo i rep un dard clar: «Encara que sigui home, ¿sap fer dues coses alhora?»

L’alcalde de Madrid va visitar ‘Más vale tarde’ després de l’enrenou per la presidència del Partit Popular a Madrid

Almeida desespera Cristina Pardo i rep un dard clar: «Encara que sigui home, ¿sap fer dues coses alhora?»
1
Es llegeix en minuts
Franc Recio

L’enrenou sorgit per la intenció d’Isabel Díaz-Ayuso de presidir el Partit Popular de la Comunitat de Madrid va arribar a ‘Más vale tarde’. L’espai de La Sexta va rebre l’alcalde de la capital, José Luis Martínez-Almeida, per tractar l’assumpte i en plena tertúlia sobre això, va rebre una clara indirecta de part dels presentadors.

Cristina Pardo va voler saber si el polític estaria interessat a presidir el partit de la regió després de les declaracions d’alts càrrecs del PP en què parlaven de dos líders a la Comunitat. Ell va voler evitar respondre clarament: «Si jo li dic que em presentaré o que no em presentaré, l’únic que faria seria generar debat. Em sembla molt bé que Aguirre hagi manifestat la seva opinió. Tinc una gran relació amb Ayuso i em sembla bé que es presenti. El Congrés se celebrarà d’aquí nou mesos i quan les coses hagin de passar que passin», va intentar tancar l’assumpte.

Notícies relacionades

Pardo no volia quedar-se amb la intriga i va tornar a intentar obtenir una resposta de l’alcalde de Madrid llançant-li un dard: «Ayuso ha dit que ella pot ser presidenta del PP de Madrid perquè és dona i pot fer dues coses alhora. Malgrat ser home, ¿pot fer dues coses alhora?», va etzibar amb referència a les declaracions.

Almeida va tornar a evitar respondre conscient de la repercussió d’una resposta: «Això ho haurien de dir els qui em coneixen». «Puc fer dues coses alhora, però depèn de quines dues coses siguin», va afegir per tancar la qüestió.