A partir de les 20.00 hores

Chimo Bayo, Emmy i Cristina lluitaran per no convertir-se en el primer expulsat de ‘Secret story’

D’altra banda, el telèfon tornarà a sonar en ‘La casa de los secretos’, tot i que amb una incògnita per resoldre

Chimo Bayo, Emmy i Cristina lluitaran per no convertir-se en el primer expulsat de ‘Secret story’

TELECINCO

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Telecinco emet aquesta nit, a partir de les 20.00 hores, una nova gala de ‘Secret story: La casa de los secretos’. En aquesta ocasió, el concurs anunciarà al llarg de la vetllada la decisió de l’audiència sobre la continuïtat en el programa de Chimo Bayo, Cristina Porta i Emmy Russ, primers escollits en unes nominacions celebrades en presència de tots els concursants i davant les quals Julen de la Guerra va obtenir la immunitat. L’escollit pels espectadors abandonarà el concurs i es traslladarà al plató per abordar el més destacat del seu pas per ell en una entrevista.

Notícies relacionades

D’altra banda, el telèfon, nou element de la dinàmica del programa estrenat ahir a la nit durant la gala conduïda per Carlos Sobera, tornarà a sonar, tot i que amb una incògnita per resoldre: respondre a la trucada ¿implicarà un privilegi o una conseqüència negativa? A més, els concursants formaran part de la segona ronda de nominacions.

Julen de la Guerra és el concursant més avantatjat en el joc dels secrets amb dues esferes al seu poder, després d’arrabassar-li la seva a Isabel Rábago després que ella fallés en la seva aposta sobre el seu secret.