A les 22.35 hores

‘¿I si sí...? tanca aquesta nit temporada rient-se de les traïcions

Jaime Ordoñez, Martita de Graná, El Aberroncho i Patricia Rivas, entre d’altres, participaran en aquesta entrega

‘¿I si sí...? tanca aquesta nit temporada rient-se de les traïcions

RTVE

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

La 1 de TVE emet aquesta nit, a les 22.35 hores, l’últim programa de la temporada d’‘¿I si sí...?’. Amb una entrega titulada ‘Traición a las cuatro ruedas’, l’espai presentat per Santiago Segura i dirigit per José Mota s’acomiada de l’audiència i ens faran riure a cor què vols amb l’ajuda dels millors còmics i humoristes del país.

Notícies relacionades

La traïció no és fàcil de digerir, però si se serveix acompanyada d’un munt de rialles, entra millor. Això és el que s’han proposat aquesta vegada els còmics i humoristes d’‘¿I si sí...?’. Artistes com Jaime Ordoñez, Martita de Graná, El Aberroncho, Patricia Rivas, Sayago Ayuso, Andoni Aguirregomezkorta, Sara Escudero, Asaari Bibang i Comandante Lara portaran una selecció d’esquetxos que convertiran la traïció en un plat deliciós.

A més, els espectadors podran veure un Dràcula vegà, una jove Ventafocs amb mascareta i un president ‘youtuber’, que compartiran cartell amb l’Hombre de la RAE, els estranys Bigote y Dientes i el Pijo Fabiolo. Perquè la traïció no és cosa de riure, però... ¿I si sí?

Temes:

TVE