El seu pitjor dia en el programa

La mala experiència de Pablo Motos amb Sacha Baron Cohen a ‘El hormiguero’: «Un minut abans va dir que no sortia»

Jorge Salvador va reprendre la seva secció, en la qual recorda vells moments dels setze anys d’història del programa

La mala experiència de Pablo Motos amb Sacha Baron Cohen a ‘El hormiguero’: «Un minut abans va dir que no sortia»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Jorge Salvador va reprendre ahir la seva secció a ‘El hormiguero’. El director de l’espai va tornar per a «continuar burxant en el passat d’‘El hormiguero’ i trobar els fragments del programa que Pablo Motos voldria oblidar», tal com va recordar el mateix Salvador i deia la nota de premsa del programa.

Dit i fet: el productor va voler saber si el presentador recordava «el pitjor programa dels setze anys. De no voler sortir». Jorge Salvador li va refrescar la memòria explicant que va passar l’any 2009, quan l’actor Sacha Baron Cohen hi va acudir com a convidat. «Aquesta història és brutal», va reconèixer Motos.

Notícies relacionades

«Va arribar amb dos guionistes, perquè li escrivien les respostes de l’entrevista. En el text de la càmera li anaven escrivint segons preguntava el Pablo. Dèiem que era la primera vegada que havíem vist això en la vida», va recordar Salvador encara amb sorpresa. No obstant, l’assumpte va anar encara pitjor uns instants abans d’entrar en directe

«Ens van donar un ‘pen drive’ amb el text. Anem a posar-lo a l’ordinador i resulta que el sistema era d’Apple i el nostre era de Windows. Total, que el text no sortia. Un minut abans de començar, em venen i em diuen que Sacha Baron Cohen no surt si no hi ha el text», va explicar. «Vaig a la porta, just abans del ball, i li dic al Pablo que el convidat no vol sortir sense text». No obstant, Cohen hi va accedir en l’últim moment i Motos se’n va assabentar en directe pel mateix Salvador. Així ho van recordar en un vídeo de l’esmentada emissió en el qual Motos «comença amb mal humor el programa i en un moment em diuen que sí que sortirà el convidat».

Temes:

Pablo Motos