Perfil

¿Qui és Romano Aspas, el Julio Iglesias del ‘reggaeton’ que triomfa a YouTube?

Tot i que ha triomfat amb les seves cançons, el treball real de l’artista és fer rèpliques de manuscrits

¿Qui és Romano Aspas, el Julio Iglesias del ‘reggaeton’ que triomfa a YouTube?

REDES SOCIALES

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Romano Aspas és un dels artistes més virals que actualment ens podem trobar a les xarxes socials. El cantant ha fet molts soroll a les xarxes socials amb algunes de les seves cançons enganxoses com ara ‘Esnifando vida’ (Agua de Formentera), ‘Cleopatra’ i ‘Lluvia de amor’, i ha sigut comparat amb el mateix Julio Iglesias i ha tingut diverses destacades aparicions televisives.

Per ser més exactes, Romano Aspas té un canal oficial a YouTube amb gairebé 3 milions de reproduccions i un perfil d’Instagram amb més de 107.000 seguidors. La seva popularitat ha fet que divendres passat 10 de setembre pengés el ‘sold out’ en el concert que va fer a la sala Apolo de Barcelona dins del seu ‘Esnifando vida Tour’.

Notícies relacionades

A més de fer diverses actuacions a ‘Sálvame’ amb alguns d’èxits musicals, Aspas també va participar en la primera temporada de ‘First dates crucero’ i va ser un dels convidats en un dels capítols de ‘Caramelo’, el programa protagonitzat per Susi Caramelo a Movistar+.

Però, malgrat l’èxit de la seva música a les xarxes socials i aconseguir una important repercussió en els mitjans, el cert és que aquest no és el veritable ofici de Romano Aspas, ja que la seva feina real és fer rèpliques de manuscrits. És editor de facsímils de llibres d’hores i còdexs medievals, tasca per la qual ha aconseguit el Premio Nacional al llibre més ben editat en nombroses ocasions.

Temes:

Youtube