Presentació

‘La voz’ torna amb una ‘gran batalla’ i el debut d’Alborán com a ‘coach’: «Em trobo molt acompanyat»

Antena 3 ha presentat aquest dilluns les novetats del ‘talent show’ presentat per Eva González

‘La voz’ torna amb una ‘gran batalla’ i el debut d’Alborán com a ‘coach’: «Em trobo molt acompanyat»

ANTENA 3

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Antena 3 estrena aquest divendres, 17 de setembre, una de les seves principals apostes per a l’entreteniment de la tardor. ‘La voz’ afronta la tercera edició, la vuitena tenint en compte la seva etapa a Telecinco, amb Eva González com a mestra de cerimònies i un equip de ‘coaches’ format per Alejandro Sanz, Luis Fonsi, Malú i Pablo Alborán, que debuta en el ‘talent show’ d’èxit internacional. 

Aquest dilluns, Atresmedia ha presentat les novetats del concurs en una roda de premsa a què ha assistit YOTELE. Encarna Pardo, directora d’entreteniment de Boomerang TV, ha avançat alguns canvis en la mecànica: «Hem incorporat una fase nova anomenada la gran batalla, en què es redueix a la meitat l’equip de cada ‘coach’ abans dels assalts». També ha anunciat l’arribada de «la zona vermella», tot i que sense revelar de què es tracta.

Pablo Alborán ha confessat que tenia cert temor per aquest nou repte com a ‘coach’ de ‘La voz’, però ha reconegut que el programa l’hi ha posat fàcil: «Em trobo molt acompanyat per la productora i la cadena. És un lloc on aprens moltíssim». «Durant molts anys vaig tenir les portes obertes i vaig venir a cantar, però aquesta és la millor oportunitat que m’han donat», comentava. 

D’altra banda, Malú ha parlat amb carinyo sobre el ‘talent show’ i s’hi ha referit com a «casa» seva. «En el seu moment vaig tenir una lesió i va arribar la pandèmia. Ara que he pogut i m’han rebut amb els braços oberts, soc aquí», explica. Durant la seva intervenció, Luis Fonsi ha lloat l’adaptació espanyola de ‘La voz’: «El talent a Espanya és molt diferent. És refrescant, m’omple d’inspiració. És molt diferent gravar fora d’aquestes fronteres». 

Notícies relacionades

Alejandro Sanz, per la seva banda, ha aprofitat la roda de premsa per fer un al·legat: «Igual com han fet amb els estadis de futbol, és l’hora que comencin a obrir els concerts encara més al públic perquè puguem tornar a treballar». «Espero que aviat puguem tornar a treballar amb plena capacitat», ha remarcat. 

‘La voz’ torna amb l’objectiu de liderar la nit de divendres, en què s’enfrontarà al ‘Got talent’ de Telecinco. L’edició passada, l’aposta d’Antena 3 va aconseguir una mitjana del 18,3% de quota de pantalla, amb més de 2,3 milions d’espectadors

Temes:

La Voz